Uns lladres van aprofitar les celebracions que es feien per Cap d’Any a la ciutat de Nova York per robar 6 milions de dòlars en joies. Els tres individus que van participar en aquest robatori es van endur collarets, anells, arracades i altres productes d’alta joieria. Així, mentre el famós Times Square festejava les darreres hores de l’any, a poques illes, en un edifici situat al número 70 de West 36th Street, tres homes van entrar a l’oficina d’una empresa dedicada a la venda de diamants, i a cops de martell van accedir a les oficines i van fer-se amb el botí.

  

Durant el cop els lladres van ser gravats per una càmera de seguretat. En les imatges es pot veure la cara d’un dels tres lladres que anava amb la cara descoberta i que després d’adonar-se que els estaven gravant va demanar a un dels seus companys que destrossés la càmera amb el martell.

 

  

Sembla que els lladres es van esperar dins de l’edifici fins que es va acomiadar el 2016 i que van marxar de l’edifici cap a les 00.01 hores del nou any, a través de les escales. Ara la policia demana col·laboració per atrapar-los.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa