El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un programa sobre accidents d’avions en ple vol
  • CA

La por a volar és força comuna entre moltes persones. Si, a més, les notícies de catastrofes aèries són cada vegada més habituals, agafar un avió pot ser desagradable per molta gent. 

 

L’aerolínia americana JetBlue deu pensar que la informació és la millor manera de combatre aquesta situació i, per això, va oferir el programa ‘Per què cauen els avions’ en un dels seus vols. I no només una sessió, sinó que era tota una marató televisiva.

 

Així ho va denunciar Cara Rose DeFabio, que en un trajecte entre Nova York i San Francisco es va trobar amb aquesta opció per mirar a la televisió de l’avió. A més, segons explica, el pilot va anunciar turbulències poc després de començar a veure el programa, amb recreacions dramàtics d’accidents aeris. Cara Rose va pensar, explica en el seu relat, que caurien i li van començar a suar les mans, cosa que li va impedir utilitzar la pantalla tàctil per canviar o aturar el programa d’accidents aeris.

 

“JetBlue convida els passatgers a mirar un divertit show anomenat Per què cauen els avions”, és el títol de l’escrit de Cara Rose DeFabio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa