El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Si tens un Android ets més honest…
  • CA

 

 
 
Tens un iPhone? Corres a la botiga cada vegada que hi ha una novetat i exhibeixes el teu telèfon mòbil com si fos un fill? O tens un Android i vius més tranquil, sense l’angoixa de sumar-te a cada novetat? La rivalitat és comercial, però també entre persones. Seria com un Barça-Madrid, en termes futbolístics. 
 
 
 
 
 
Almenys això sembla, segons un estudi de l’Escola de Psicologia de la Universitat de Lincoln (Regne Unit), que apunta que l’elecció d’un determinat tipus de telèfon intel·ligent ens dóna molta informació sobre la personalitat del seu propietari. I la conclusió és potent!  Que els usuaris d’Android són més honestos i humils que els d’iPhone, que en l’estudi mostraven una major tendència a l’excentricitat i a sentir-se especials.
 
 
 
 
 
També apunta que les dones preferien majoritàriament l’iPhone. Per quina raó? Segons els autors de l’estudi, perquè posseir aquest model socialment es considera un símbol d’estatus social i laboral. D’altra banda, els usuaris més joves també es decantaven per l’iPhone, mentre que els de més edat eren militants convençuts d’Android. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa