El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Facebook llança Gameroom, una plataforma de videojocs per a Windows
  • CA

 

 

Facebook primer va intentar introduir-se al món dels videojocs per a iOS i Android, però no va tenir els resultats esperats i ara ho intentarà amb Windows i, per a això, ha llançat Gameroom, una plataforma de jocs d’escriptori que pot descarregar-se i instal·lar-se a l’ordinador.

Després de mesos de canvis en el nom del servei, de proves beta i de sol·licituds de desenvolupadors, explica Techcrunch, Facebook ha obert la beta a tots els desenvolupadors i ha anomenat oficialment ‘Gameroom’ la seva plataforma de jocs. Una aplicació que està disponible per a tots els usuaris amb sistema Windows 7 i superiors.

 

 

Els videojocs que es poden trobar en aquesta plataforma són jocs mòbils adaptats a versions d’escriptori, fàcils i ràpids de jocs, i de diversos gèneres, com jocs de trets, d’estratègia, de construcció, bingos, entre d’altres.

Gameroom haurà de convèncer els jugadors per a una experiència social de joc més enllà de plataformes de videojocs com Steam o Origine, durs competidors per als de Zuckerberg si volen fer-se lloc entre els videojocs d’escriptori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa