El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Èxit al mundial de Snowboard Cross, a la Molina
  • CA


Imatge de la Copa mundial de Snowboard Cross, a La Molina

S’ha celebrat la cursa de la Copa del Món de Snowboard Cross IPCAS que acull enguany l’estació de La Molina. La cursa s’ha desenvolupat en unes condicions òptimes. Tant pel que fa a la meteorologia com a la qualitat de la neu. Finalment, i després de dues jornades intenses d’esquí, Bibian Mentel-Spee i (HOL) i Michael Shea (USA) s’han coronat amb la victòria.

En categoria femenina, que només es competeix en categoria de Lower Limb, la snowboarder holandesa Bibian Mentel-Spee ha tornat a guanyar la Copa del Món de Snowboard Cross IPCAS d’aquesta temporada. Mentel-Spee ha aconseguit la victòria en les set proves disputades, incloses les dues celebrades aquesta setmana en La Molina.
L’esportista ha dominat de principi a final. Ha obtingut els millors temps en totes les mànigues.

Pel que fa a la categoria masculina, el nou campió del món és Michael Shea. Tot i que no ha aconseguit la victòria a La Molina, l’snowboarder nord-americà Michael Shea és qui s’endú el globus de cristall de la Copa del Món 2013-14 de snowboard cross. Shea, que en aquesta segona i darrera jornada ha finalitzat 4t, ha acabat el circuit amb un total de 5800 punts.

L’Snowboard Cross FIS, a la vista

La Molina tornarà a allotjar un altre gran esdeveniment durant aquest hivern: la Copa del Món de Snowboard Cross FIS recalarà en l’estació catalana els dies 14 i 15 de març. Seran les finals del circuit pel què es donaran a conèixer els campions del gran circ blanc de snowboard. L’estació pirinenca acollirà els millors especialistes del món quan la majoria d’ells encara tindran en el record els JJOO de Sochi’14.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa