El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així viuen els Yotta, festes desenfrenades, dones, cotxes i jets de luxe
  • CA

 

 

El matrimoni Yotta, compost per Maria i Bastion, són una parella que es dedica a la venda d’aparells de bellesa corporal. Els dos conviuen en una impressionada mansió a Hollywood, des d’on fan ostentació de les seves vides a tot tren i de les seves desenfrenades festes, que s’allarguen fins a l’endemà. 

  

 

 

 

 

Bastion és el CEO de tres companyies que tenen a veure amb el benestar individual: GlobalSkin (cosmètics), GIBaCon (un programa per a persones de la tercera edat) i Mindslimming (productes dietetics). Els dos pugen fotos i vídeos a Instagram, on compten amb un total de 730k seguidors i en el que es pot veure el seu estil de vida amb moltes dones, piles de diners saltant pels aires, cotxes d’alta gamma i jets privats.

  

 

 

 

 

“No hi ha separació entre el plaer i el treball. Només es viu una vegada”, és la frase que resumeix les seves vides, que també prodiguen el “Viu Yotta” per allà on van. A més, els Yotta tenen la seva pròpia pàgina web on expliquen com entenen ells la vida i ensenyen foto a foto i imatge a imatge, com es desenvolupa el seu dia a dia.

 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa