Premis Vinari: qui som

Els millors vins catalans tenen PREMI

 

Els Premis Vinari dels vins catalans, organitzats per VADEVI.cat, van nàixer el 2013 amb l'objectiu de donar a conèixer l'ampli ventall de vins que s'elaboren al país i d'orientar a més al consumidor final sobre el producte local de qualitat.

  

Després de sis edicions, el certamen s'ha guanyat el reconeixement del sector i ha aconseguit donar veu al món de la vitivinicultura a través d'una àmplia presència als mitjans de comunicació, tant especialitzats com generalistes.

 

Els Premis Vinari compten amb el suport i implicació de tot sector vitivinícola català a través del Departament d'Agricultura i de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI); de totes les Denominacions d'Origen del país, dels cellers, cooperatives i altres elaboradors de vi de Catalunya. L'Associació Catalana d'Enòlegs i l'Associació Catalana de Sommeliers garanteixen professionalitat a través dels seus associats; i col·laborem amb professionals amb experiència demostrada en tastos. 

 

També tenim el suport d'empreses de fora del sector, com són La Caixa, Nissan Elèctric, AGBAR, Vins i Licors Grau, Bon Preu-Esclat, i el suport inestimable, des de la primera edició, de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l'Ajuntament de Rubí; d'Euroselecció Riedel, Gràficas VARIAS i Suberis Legatus.  

 

El Gran Vinari d'Or 2017 ha estat per Turó de les Abelles 2013, Finca Viladellops 
Foto de grup dels guardonats als Premis Vinari 2017

 Rosa Vila, Premi Monvínic 2017

 

"Concurs OFICIALMENT RECONEGUT" per la Generalitat de Catalunya

 

Els Premis Vinari són un concurs oficialment reconegut. La Resolució de 27 de novembre de 2014 així ho considera perquè compleix amb els següents objectius:  

  

  • Ofereix garanties d'imparcialitat, independència i confidencialitat en la seva actuació;
  • Ofereix garanties de competència tècnica i d'organització, d'acord amb el previst per l'administració competent per atorgar el reconeixement.  

  

En aquest sentit, l'INCAVI, que té entre les seves funcions col·laborar i impulsar la promoció dels vins de qualitat emparats per les DO catalanes, considera que està "vist, conegut i comprovat que l'organització dels Premis Vinari ha reunit les característiques reglamentàriament establertes per a l'atorgament de la sol·licitud presentada". Per tant, la resolució és la d'"atorgar-li la menció de concurs oficialment reconegut".

 

Contacta amb nosaltres

 

Els Premis Vinari tenen la seu a Passeig de Gràcia, 16. 1r 3a. 08007 de Barcelona

Telèfon: 637 781 133 

Email: [email protected]