L'edició més especial dels Premis Vinari

"Poder celebrar la gran festa del vi català equival a oferir un aparador lluminós a un sector que sabem tocat"

Els Premis Vinari 2020 han demostrat potència i vitalitat en un context d’extrema dificultat. Tot i les incerteses i malgrat el daltabaix social i econòmic, aquesta vuitena edició s’ha pogut desenvolupar sense incidències i mantenint la rigorositat del certamen des del primer fins a l’últim moment. No ha estat fàcil. Res no ha estat fàcil aquest 2020. Per això haver arribat fins aquí i poder celebrar la gran festa del vi català equival a oferir un aparador lluminós a un sector que sabem tocat per la pandèmia de la Covid-19 i ferit per una situació a la vinya que encara ha afegit més patiment als viticultors.

 

Sigui com sigui, el missatge és d’optimisme. Un optimisme prudent però ferm perquè, malgrat tot, la qualitat dels vins catalans continua essent excel·lent i això permet un posicionament cada cop més clar entre els millors del món. La credibilitat no es regala, es guanya a pols.

 

Ja són vuit les gales dels Vinari, però aquesta edició és molt especial. La participació s’ha mantingut a prop del miler de vins i això, en aquestes circumstàncies, ens ha sorprès agradablement. Aquesta societat aprecia els seus vins i els cellers que els elaboren. Així que enhorabona als que s’emportaran or, plata i bronze cap al celler. I, sobretot, als autèntics guanyadors; els consumidors que els sabran apreciar.
Comentaris

envia el comentari