Dinou trets als testicles de Puigdemont

"Igual com va passar en l'assassinat del poeta, l'ajusticiament del ninot també ha tingut la col·laboració de les forces de l'ordre, que han proporcionat munició real"

"Yo le metí dos tiros en el culo por maricón", fanfarronejava un dels implicats en l'assassinat, mai no resolt, de Federico García Lorca en un poble andalús a poc de començar la Guerra Civil. Impossible que no ens vingui al cap aquell horror en veure l'afusellament simbòlic de Carles Puigdemont en un altre poble d'Andalusia. Igual com va passar en l'assassinat del poeta, l'ajusticiament del ninot també ha tingut la col·laboració de les forces de l'ordre, que han proporcionat munició real i suport en el lloc dels fets. I, de la mateixa manera, els membres de l'escamot també han fet palesa la seva malalta obsessió sexual: Dinou trets als testicles per un de sol al cap.

 

L'afusellament paral·lel de Puigdemont, cremat amb una estelada i un llaç groc, està emparentat amb la persecució i mort de les bruixes per part de la Inquisició. Òbviament, Puigdemont no té la culpa de cap dels mals que afecten a un poble andalús de baixa renda per càpita i alt nivell d'atur. Però serveix per distreure les famílies dels escolars de segon d'ESO que han triat el president català a l'exili com a culpable, mentre les elits andaluses i madrilenyes que decideixen sobre ells els convencen, via matinals televisius, de què només s'han de preocupar dels catalans, i no pas d'ells mateixos.

 

Coripe, es diu el poble. Pobra gent. Esperem que algun dia siguin capaços d'afegir-se a l'Andalusia terrible, però conscient que reflectia el teatre de García Lorca i escapin de l'Espanya negra que els aliena i els ofega. "Te miramos con lupa yo y el Renacimiento", va escriure l'afusellat.
Comentaris
Churchill
Quins bàrbars. Espanya, la vergonya d'Europa.
Espectador
Coripe es PSOE .
Escampar-ho pel món
A Polònia (país) s'ha fet una "representació" similar amb un ninot jueu. Els diaris alemanys, i suposo que altres, ja en van plens. I la UE suposo que hi dirà alguna cosa, vist que te Polònia sota la lupa. A què esperem per internacionalitzar-ho nosaltres també? O els catalans som menys que els jueus? No era només el ninot de Puigdemont, era també l'estelada i llaços grocs, o sigui representava a més de dos milions i mig de catalans.
Ni víctima ni especial ni catalanofòbia. Exageració i manipulació Cotiana
Al Judas Puigdemont ho han tractat com altres judas: Fidel Castro, Rodrigo Rato, el pequeño Nicolás, Felipe González, Tony Blair, José María Aznar o Miguel Carcaño. El Judas de cada any és elegit per set marujas mares dels nens de l'últim curs de Secundària al Col·legi Irippo i que decideixen en secret qui és el personatge que es crema cada any. La festa és fa per recaptar fons per a un viatge de fi de curs dels nens. Res de decisió política municipal ni de la Junta d'Andalusia. Menos lobos.
SpaniardsGoHome
Allò que encara no heu pas copsat els Catalans és el veritable tarannà dels Espanyols llevat poquetes excepcions: són gent amb una Història violentíssima no només contra altres nacions sinó entre ells mateixos. És allò que en francès en diem "une sale race, une race de merde,...." Sabeu que els podeu collar rebutjant parlar i utilitzar llur llengua d'Ocupants i Colons. Sabeu que teniu l'arma que els farà aparèixer com el que són: una Nació de cafres, primitius i clarament tercermundistes.
vendetta
pobres simios vestits de TORERO ke pena de serres no me atervo a tacharlos de humanos mierda de paletos adeu escòria adeu ejpanya
Estat de salvatges i fanàtics paràsits
Espanya és un estat de bàrbars que ha quedat ancorat al segle XV. Són uns salvatges.
El secesionismo difundiendo mentiras
Torra se ha sacado de la manga lo de la munición real. Es absurdo e impensable. Los seguidores de Puchi, Torri y sus putas madres se están luciendo con los comentarios descerebrado en todas partes. Sacando de quicio una nimimiedad: puro secesionismo victimista y gilipollas.
Aveura
Dos, aixó jo crec, dons, que no astá mal, dons, era un ninot dun dalincuén parseguit par la justisia pals delits cometits, dons
JordiP
Aunque sea de salvas, la munición es real, te puede causar lesiones mut graves si te alcanza y ha sido proporcionada por "la autoridad competente", iletrado.
Que arte tiene mi Cot
Pero era municion de salvas. Como nuestra Republiqueta. En cualquier caso, seguro que al muñeco no le hizo ninguna gracia :-(
jg
ya me habría gustado que fuesen los de Puigdemont....pero eran los de un muñeco....aunque la intención es lo que vale pero....no es lo mismo....ojalá algunas de las mentiras que contáis fueran ciertas....
jg
y di los "guevos", hombre...no seas mas fino que un verdadero hablante de la lengua de cervantes...
Iletrado tu @JordiP
¿Cómo te va a alcanzar la munición de salvas?. Te alcanzan las balas. Sea como sea Cot está sugiriendo que le han pegado al monigote tiros en los testículos y en la cabeza: ¡¡¡¡con salvas!!!!. No se puede ser más mentiroso y manipulador.
airausu
El més vergonyós és que cap partit polític Ñ ho ha criticat obertament perquè sap que perdrien massa vots perquè els Ñols són així i pensen així... Inclús els suposats progres de la secta han titllat de tradició popular, però en canvi donar l'esquena a na Falangita és delicte d'odi. Ñ fa cada cop més fàstig i se li ha de fer un cordó sanitari a tot lo que sigui Ñol. DUI. ||*||
Paco
Que azco ozú .. los taraos mentales ñoles que ezcriben o mehó disho berrean por aquí
Menudo huevos debía de tener el muñeco
O menuda puntería el tirador. En cualquier caso, propongo nombrar al muñeco de Puigi copresident efectivo, para apoyar a la marioneta de Puigi en el desempeño de sus poco efectivas funciones. Y también deberíamos encontrar acomodo para el muñeco del abogado. Es lo mínimo que les debemos.
¿Donde estaba la escolta?
El departamento de asuntos internos de los Ninots de Esquadra debería abrir una investigación. Y Quico Sallés debería cubrir la noticia. Es el mejor.
Excaliburro
Quina salvatjada pobre ninot del rei felip tirotejat a tv3 i cremat a Ribes pero daixo no interesa parlar eh superdemocrates catalinos?
“Alguns ninots busquen problemes i quan els busquen els troben” (Barbie Borràs)
De los escarmentados nacen los avisados.Lo dice el refrán fascista español, valga la redundancia. En cuanto a la comparación con Lorca, me parece fuera de lugar. Es como comparar a Dios con un romancero gitano.
CENDROSA
Sempre he pensat que no cal tenir testicles .per conviure amb els altres SOLS SE HA DE TINDRE (E.T.I.CA )i no .NO PENSAR QUE ELLO QUE PENJA SERVEIS PER ALGO MES .que per disfrutar i reproduirse si ve de gust.
Hamm
Del ninot tirotejat a TV3 ja es va parlar en el seu moment i força. Només podeu defensar-vos amb la tàctica del "tu más". Feu vergonya!.

envia el comentari