La marquesa s'enfada, compte!

"Un silenci equival a consentiment i un referèndum popular a un cop a la democràcia. Unes sentències oportunes ja ho convertiran en veritat jurídica i política"

El més significatiu de la polèmica sobre el consentiment sexual no és tant que Cayetana Álvarez de Toledo trobi correctes els arguments de la sentència de la Manada sinó que, quan algú la va rebatre, ràpidament amenacés amb portar al jutjat qui la contradeia. Va insistir-hi dos o tres cops, fins que va haver d'intervenir el moderador. Per a la candidata marquesa els discrepants són fàcilment assimilables a delinqüents. No és una estratagema davant les càmeres; ella és així.

 

El gran descobriment polític de la dreta extrema i l'extrema dreta espanyoles són els alts organs judicials. El que durant la transició va ser una xarxa molt complexa de clavegueres i guerra bruta -perpetuada, durant dècades a Euskadi- ara es pot fer, a la llum del dia, interpretant a demanda el Codi Penal i resemantitzant els processos polítics als mitjans de comunicació. Així, fàcilment, un silenci equival a consentiment i un referèndum popular a un cop a la democràcia. Unes sentències oportunes ja ho convertiran en veritat jurídica i política.

 

El següent pas encara és més fàcil. Si algú gosa discrepar d'aquest estat de coses, només cal portar-lo al jutjat. I si és necessari, se'l pot anar a buscar on viu, on treballa o on estudia, sigui Errenteria, Amer, la UAB o els passadissos engroguits de l'administració catalana. La marquesa té jutges per a tothom.
Comentaris
arfonzo
lo terrible es ver, como los ciudadanos de la españa rural y también en grandes ciudades, ve con agrado la vuelta al fascismo. comprobar el ver como son restaurados símbolos de la falange en pueblos de castilla y león, hiela la sangre. con alcaldes del psoe.
Inaudit
A Catalunya els que votin la dreta espanyola és que són analfabets socials o no estimen res. No es pot fer més malament per guanyar vots en aquest país: comportar-se com abans de la Llibertat, Igualtat, Fraternitat.
Pere13
Si ara manen els jutges en la totalitat de les nostres vides, per què volem polítics? On és la separació de poders?
La marquesa se enfada y los indepes no se desenfadan
Revolución de las sonrisas.
Joan Serra
El que sobta i preocupa més , és que hi hagi gent que dongui el seu vot a un partit , que es fa dir polític , que escampa i defensa el que està predicant aquesta tipa . No s'adonen que s'esta retrocedint , ja no fins els anys 70 , sinó fins els 40 ?
Aquesta prepotent, en la época de Hitler hagués estat de la SS a saber quin adn porta...molt marquesa, però de porc i de senyor se'n ve de mena...
jo
No, sento dir-ho, el que preocupa es que ningú li digui que ella s'hi juga la pell si va per aquest camí.
Aquesta vegada, no ens equivoquem!
Davant l'evident contuberni que es prepara a esquenes del poble català (pacte d'ajornament i rendició amb l'Estat), no errem el vot: 1) FRONT REPUBLICÀ a les generals (28 d'abril), per curtircuitar el Règim del 78! 2) PUIGDEMONT a les europees (26 de maig), per posar Espanya en evidència internacionalment! 3) PRIMÀRIES CATALUNYA i/o CANDIDATURES D'UNITAT POPULAR REPUBLICANES a les municipals (26 maig), per controlar el país des del poble! No acceptem xantages ni paranys, siguem valents!

envia el comentari