Abans de la República, ja som estrangers

"L'objectiu de les dues senyores de l'unionisme a Catalunya és que les seves intervencions viatgin, via xarxes socials, fins els seus electors potencials, els que no han vist mai TV3"

El nacionalisme espanyol està tan inflamat, via mitjans de comunicació, que l'oferta de PP, Vox i Ciudadanos és una subhasta d'amenaces contra el que queda d'autogovern a Catalunya. Des d'un 155 infinit, amb intervenció directa de les escoles i la policia, fins al tancament de TV3, caracteritzada com si fos un dels mitjans que ells estan acostumats a consumir. "TV3 humilia la meitat dels ciutadans de Catalunya", deia Cayetana Álvarez de Toledo des d'un plató de la pròpia televisió pública catalana.

 

No importa que l'audiència de TV3 al·lucini amb les mentides de la candidata marquesa i que tothom -a Catalunya- sàpiga que els mitjans públics catalans són un exemple de pluralitat i credibilitat. És igual, perquè l'objectiu de les dues senyores de l'unionisme a Catalunya és que les seves intervencions viatgin, via xarxes socials, fins els seus electors potencials, precisament els que no han vist mai TV3 ni saben de Catalunya res més que el que els arriba via mitjans de Madrid.

 

Els catalans som un decorat polític, com ho són els bascos d'Errenteria. Un fons difuminat per col·locar-hi al capdavant les seves heroïnes de pa sucat amb margarina, de cop de puny a la barra del bar després d'uns chatos de vi. En fi, el resultat és que la dreta espanyola ha oblidat els catalans reals, fa veure que no existeixen. No li importem. Només els interessem com a sparring polític. No és que ho diguem nosaltres, és que ja no ens tracten com a espanyols. Abans de la República, ja som estrangers.
Comentaris
Gepeto
No se que entendra voste per pluralitat i credibilitat pero de ben segur que la teva no es cap exemple de les dues coses perque shi pot veure a estones quan no fan la seva propaganda dun concepte de catalunya com el seu que molts no compartim,surti una mica mes per lextrarradi senyor cot...
terrassenc
Només saben fer que acusar als altres dels seus propis pecats. El cas de TV3? Totes les televisions espanyoles insulten als independentistes catalans.
No diguis bajanadas, Cot
Precisament els que només s'informen per TV3 del que és el món són els que no tenen ni idea de què és Catalunya. TV3 adoctrina en el secessionisme; aquesta és la seva funció. D'altra banda no oblidis la quantitat de gent de la resta d'Espanya que viu aquí, que vénen de turisme, que llegeixen premsa no subvencionada per la Gene ... No tot és castellers, caçadors de bolets, festa del cargol i llacets grocs per tot arreu.
entranyable
Realmente es como usted describe, Sr. Cot. Lo curioso es que no nos suelten de una vez. Qué esposa más pertinaz, pardiez.
Jordi
Que potser ens han considerat mai espanyols? Som terra conquerida i colonitzada, no ho oblidem mai
Goreti
El discurs de C’s i el PP sempre ha estat el mateix. Al Parlament sempre s'havia parlat en català i des que va aparèixer Rivera i Arrimadas el PP ha fet seguidisme i les seves intervencions van passar al castellà. No ens hem d'estranyar que l'escola i TV3, principalment, estiguin a la diana. És una pena que tant des de Catalunya (constitucionalistes) com aquells que mai han vist TV3 es traguen aquestes mentides. El conflicte Catalunya-Espanya existeix des de 1714 i només fa 35 anys que hi es.
Goreti
Potser el problema és un altre, no?????
jordi
merededeuseñor............Ya sé que en la escuela al reino de Aragón, lo llaman reino Catalano-Aragonés....También en la escuela, TV3%, y todos nuestros queridos politicuchos independentistas en prisión o no, nunca dicen España, y si" el Estado" , como si fuera sólo una figura legal...entiendo que estéis confundidos, pero Cataluña nunca fué una Nación, El resto de España nunca ha odiado a Cataluña, y no hacéis más que el ridículo....
TSSO
M'agradaria veure les sucoses donacions d'Atresmedia i Mediaset al Trifachito. Com deia el Schuster: "no hasze falta dicir nada más". Si no hi hagués pasta al darrera no s'hi acarnissarien tant. De fet surten més ells que els independentistes a TV3!

envia el comentari