Cantant el cara a Vox

"Tot gira a l'entorn de Vox sense que hi hagi un debat polític al respecte, ni una mínima reflexió intel·lectual sobre les conseqüències"

Aquesta campanya electoral espanyola no té cap paral·lel a Europa. Tot gira a l'entorn de Vox sense que hi hagi un debat polític al respecte, ni una mínima reflexió intel·lectual sobre les conseqüències. Tant és així que a Santiago Abascal no li cal arriscar; en general va sobre segur a llocs que li són sociològicament favorables i amb aforaments desbordats. No té necessitat d'esforçar-se ni tan sols per ocupar una cadira al debat de la televisió perquè el PSOE s'esforça a proporcionar-li una cadira que visualitzi icònicament el trifachito potencial

 

Però és que fins i tot els competidors de Vox, que són PP i Ciudadanos, no gosen criticar-los en cap míting, no sigui que els propis electors fachitos s'enfadin i els abandonin en massa, posseïts per la fúria de la Reconquesta. I com que no poden atacar-los opten pel martirologi mediàtic, aviam si se'ls concedeix l'absolució mística dels seus pecats de derechita cobardeD'aquí la candidata marquesa -envoltada de mossos, òbviament- fent-se insultar a la UAB i el candidat Rivera buscant que l'escridassin a Errenteria protegit per l'Ertzantza. Que canti molt, i que canti cara a Vox.

 

Encara falten molts dies per les eleccions i no sabem on poden arribar. O sigui que sort que la Festa dels Súpers i la Fira de la Ratafia ja han passat.
Comentaris
Beatriu
Bon article, com quasi sempre, en el que demostra la gran ignorància d'una bona part de l'electorat i la cobardia dels polítics. Em recordan el "rei nu" tothom veu la realitat però per cobardia ningú la diu. Si us plau, que Catalunya sigui el nen que veu i diu la veritat.
¿Celillos?
También se habla de los indepes. Son tal para cual.
pajillero
PP, C´S y Vox son las tres serpientes de la medusa (aznar), se podrán morder entre ellas, pero siempre a las órdenes de aznar y cuando crea conveniente se "carga" a una de las serpientes , fumándose un puro, manual de Goebbels.
Fat Boy
Em pregunto quants que cobren el salari minim votaran al PP sabent que el vol reduir. L'ignorancia te cura pero l'imbecilitat no.
Angelblau
"derechita cobarde" .. excel·lent definició, a partir d'ara es com la redefiniré.
mn
pedro sanxes es un merda

envia el comentari