Cayetana hertziana

"Cayetana Álvarez de Toledo és una candidata per a què la votin a les altres demarcacions, encara que sigui a costa de la quasi desaparició del PP a Catalunya"

Preguntaven a Cayetana Álvarez de Toledo si assumiria personalment un fracàs de les llistes del PP a Catalunya i ella contestava, amb aplom aristocràtic, que ella no té cap problema en assumir "qualsevol resultat" i que, passi el que passi, ella mantindrà l'escó perquè "els vots que tregui han dipositat una confiança en mi". Un aclariment pertinent perquè l'enquesta del CIS dibuixa un panorama en el qual el PP seria extraparlamentari en tres de les quatre demarcacions catalanes i en la quarta -precisament la de Barcelona- ella ocuparia l'únic escó del PP català. Unes previsions, a Catalunya, al nivell del PACMA.

 

Tot plegat demostra que al PP -ni, probablement, a la resta dels partits del trifachito- no l'importa el més mínim l'electorat català. Cayetana Álvarez de Toledo és una candidata per a què la votin a les altres demarcacions, encara que sigui a costa de la quasi desaparició del PP a Catalunya. Per això no fa ni una sola proposta en positiu per al territori on es presenta i es limita a proclamar que tancarà TV3 i controlarà l'escola catalana des de Madrid i amb mà de ferro. Una posició que només pot adreçar-se a majories socials de fora de Catalunya.

 

La candidata Cayetana no està en una campanya electoral a la seva demarcació, sinó en una gran tertúlia madrilenya. No busca vots, sinó la frase que viatjarà millor per les xarxes socials cap a la gran massa del nacionalisme espanyol que dubta entre el PP i Vox. L'Espanya hertziana ha creat l'Espanya dels balcons. I això la senyora marquesa ho sap de sobres.

 
Comentaris
pajillero
es una mercenaria a sueldo de aznar, le importa un rábano el resultado, su objetivo es el mismo de arrimadas, crear odio, porque da votos en la españa profunda, y diputados en el congreso/senado.
biohazard
Jo, més aviat, li diria Catetana.
A mi l'únic que em fa por d'ella son aquests "piños" que no li deixan tancar la boca, més que res, perquè no porta murrió i una mossegada de una rata sempre té el perill de encomanar-te la ràbia
@ " A mi l'únic que em fa por d'ella son aquests "piños" que no li deixan tancar la boca, "
Evitemos los off-topic, por favir. El artículo es sobre la Cayetana, no sobre la Míriam Nogueras.
Coincidències
4 escons son els mateixos que té la CUP. Tot plegat demostra que a la CUP -ni, probablement, a la resta dels partits supremacistes- no l'importa el més mínim l'electorat català.
Boris
Salvador, no estic tant d'acord. La candidata Cayetana és la rival d'Arrimadas i còpia en part el seu estil, però amb una pinzellada aristocraica. Son el votants unionistes de Catalunya i que votan C's els que ella vol recuperar.
Ricard
Exactitud amb les justes paraules, Salvador. Això és el que ha fet el PP de forma indissimulada però no reconeguda. Resumint, promoure el vot de l'odi, el del "a por ellos". I això sí que és delicte! Per aquest mateix motiu i coneixedors de les seves intencions no entenc com ens podem permetre d'anar a xiular-la als seus actes, com darrerament s'ha fet, i fer-los d'altaveu.
TSSO
És molt trist que aquells que és proposen per a ésser escollits per a guiar el futur del país tinguin aquesta pobresa moral, espiritual i mancada d'idees en positiu. Amb gent així, el futur és la misèria espiritual, moral i econòmica

envia el comentari