Curset d'insults, per la professora Borràs

"A partir d'unes poques paraules d'aquest article -insisteixo; deliberadament tretes de context- Inés Arrimadas construeix una matraca polítiquera"

El debat dels candidats per Barcelona a La Vanguardia va deixar al descobert el primíssim gruix ideològic de Ciutadans, que es presenta davant dels electors amb un discurs polític que fa molt de temps que es limita a repetir quatre cites curosament descontextualitzades. La cosa no va gaire més enllà de les famoses "bèsties amb forma humana" que va escriure l'aleshores articulista Quim Torra en aquest mateix diari, un article que no és més que una microfaula dedicada a les persones que sucumbeixen a la catalanofòbia més primària.

 

A partir d'unes poques paraules d'aquest article -insisteixo; deliberadament tretes de context- Inés Arrimadas construeix una matraca polítiquera en la qual Torra i els que el consideren el seu president són "supremacistes". Un terme que com va respondre, pacientment, l'exconsellera Laura Borràs, és del tot inaplicable en un context com el del conflicte català, sense cap relació amb prejudicis racials o religiosos. Ni bèsties ni supremacisme.

 

És ben significatiu que, per contra, la candidata paracaigudista del PP eviti entrar en aquest fangar volgudament ignorant. Cayetana Álvarez de Toledo és més ofensiva encara, perquè relaciona l'independentisme català amb una xenofòbia inexistent. Però almenys la manipulació del terme parteix del coneixement previ del significat del terme. Aquests dies, el vicepresident Costa i la candidata Borràs han tingut prou paciència pedagògica com per recordar que fins i tot per insultar cal saber què significa l'insult.
Comentaris
Penitenciagite Cot
Aquest article hauria de donarte vergonya després d'estar més d'un any donant la matraca amb el "a por ellos" que t'ha servit per a tot i una mica més.
Penitenciagite? Jorge de San Jorge!
Això és el que ets, el monjo castellà, brut i trist, que no pot suportar l'alegria i enverina els seus col.legues, quinta essència de la ESPAÑA MISERABLE
fotli
el troll de guardia ja t'ha contestat. tu sempre en tens un a l'aguait, Salvador. gracies pels teus articles
Salvador
sius plau anima a la penya a enviar el 65% de vots independentistes a Madrid que demana el mijail.
Insultar els Catalans sempre surt gràtis
Només per això val la pena independitzar-se d'aquests maltractadors obsessius.
Vvv. Penitenciagite, carinyo!
La vergonya no es dóna, es fa. Torna a l'ESO, si us plau.
La sra Borràs, es un 10 com a consellera i com a saber estar, la Arrambades es curta i un lloro sense cap projecte, amb un cara a cara ellas dues, la de c's no li arriba a la sola de la sabata. I els trolls tipus Tàcito aquestes coses els posen a mil, per això treuen tanta bilis..
el teu
"Carronyaires, escurçons, hienes" etc etc. el "artículo" no tiene desperdicio ... deleznable ;)
El gust de Tractoria
Sembla que l'estil vacaburra (físic i mental) de Borràs té molt més èxit entre el tractorià mitjà que l'estil barbi-pijo d'Arrimadas. És clar, quan creixes entre purins és el que passa.
Passo
Cs no té més discurs i escenari que la provocació. No els contestem. Ninguneix a la gent sense nivell
Passo
Cs no té més discurs i escenari que la provocació. No els contestem. Ninguneix a la gent sense nivell
Adoctrinament i omertà per seguir amb la "cosa nostra" del estat profund
L'Arrimadas és una adoctrinada que s'aprèn bé les lliçons del seu guru, ella hi posa només la mala llet. La marquesa és el mateix però amb un altre guru, que tampoc és tant diferent del primer i al final sumaran. Cap de les dues hi posa intel.ligència propia, no cal dir empatia cap els electors que consideren només un mitjà engorròs però necessari, no son la finalitat. La primera tindrà els vots dels adoctrinats crònics i acrítics, la segona de bona part del "pijerio".
Per el del gust de Tractoria
Sembla que tu hi vares néixer entre purins..i no te'ls varen netejar bé, el cervell et va quedar ple de merda, per això la teva opinió es això, una merderada...
thor
Solament afegir, que no puc entendre que hagi gent que vol el pitxor per Catalunya, o que no están d'acord amb les tesis independistes i es dediquen a entrar en diaris solament per llençar detritus. Es el mateix que passa amb seguidors del Madrid que entren en diaris de Barcelona, solament per dir improperis. En fí, us demanaria si us plau que els hi feu un "Tortosa" per que com diuen per allà al centre de la península : no hay mayor desprecio que no hacer aprecio.

envia el comentari