La Wine Business School acollirà els tastos preliminars dels Premis Vinari 2020

El concurs allarga les inscripcions una setmana per a tots aquells que vulguin competir per ser els millors vins de Catalunya

Wine Business School
La Wine Business School acollirà els tastos preliminars dels Premis Vinari | E.G.
 

La Wine Business School de Vilafranca del Penedès serà per primer cop la seu dels tastos preliminars dels Premis Vinari. Es faran del 27 al 31 de juliol amb totes les mesures de seguretat. Les sales àmplies de l’edifici permetran mantenir la distància entre els tastadors i el personal de servei que treballarà amb totes les mesures de seguretat i higiene que s’han imposat per a prevenir el contagi del coronavirus.

Les sales són molt àmplies i permetran mantenir la distància de seguretat entre els tastadors

Tot i que el termini per participar al concurs ja s’ha acabat, de manera excepcional i durant una setmana, es poden formalitzar les inscripcions seguint aquest enllaç  amb l’única diferència que l’enviament dels vins es farà directament a la Wine Business School. Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb l’organització a través del telèfon 637 781 133. 

Val a dir que tot i les dificultats del moment centenars de cellers han confiat en els Premis Vinari en aquesta vuitena edició que continua més viva que mai per mantenir els terminis i fer el tast final el mes de setembre i el lliurament de premis dia 9 d’octubre. Uns premis que seran un revulsiu pel vi català, fortament castigat per la crisi del coronavirus. 


Comentaris

envia el comentari