La travessa #Vinari15

Qui hagi seguit el dia a dia dels Premis Vinari 2015, sabrà que després de tots els tastos preliminars –fa 6 mesos que estem organitzant el concurs sobre el territori-, els tastadors professionals més importants del nostre país han decidit seleccionar 122 vins finalistes. Ells continuaran endavant en la fase de tast final a Rubí, i amb les seves qualificacions decidiran les medalles d’Or, Plata, Bronze i el Gran Vinari d’Or, que premiaran i donaran a conèixer les millors qualitats i estils de l’any.

Nosaltres, l’organització -i també alguns dels finalistes-, ja estem nerviosos per saber quins seran els millors. I volem encomanar-vos una mica d’aquesta emoció. Per això, aquest any i com a novetat, engeguem una travessa dels #Vinari15, on sortegem 10 lots de vins catalans per a tots els que ens expliqueu quins vins són els que més us agraden d'entre els finalistes d'aquesta tercera edició del concurs. La votació està activa des d’avui mateix, dissabte 12 de setembre i s'allarga fins el 9 d’octubre a les 15 hores, dia en què es revelaran els guanyadors d’aquesta edició en una gala retransmesa per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

Així doncs, quins vins voleu que guanyin els Premis Vinari 2015? Les diverses referències estan al vostre abast: els trobeu a les cartes de restaurants, us els expliquen els sommeliers i prescriptors de vins, o és el vostre botiguer que us assessora quins van millor amb els vostres sopars especials. També els podeu trobar si visiteu els cellers fent enoturisme i en alguna de les fires populars on sempre hi ha ocasió de descobrir noves anyades i ampliar la llista de favorits.

Tenim 122 vins classificats, de 12 DO diferents i de 12 categories diferents. Consulteu el llistat i voteu AQUÍ els vostres candidats a la travessa dels #Vinari15. Us convidem a compartir els vins i els vostres suggeriments (ens trobeu com a @PremisVinari a totes les xarxes socials), perquè tot i només complir tres anyets i amb tres edicions del concurs a l’esquena, volem fer els Premis Vinari per tots més grans!