Vuit segons és el que dura l'orgasme femení

"Sabies que el 75% de les dones no tenen prou amb la penetració per arribar a l'orgasme?"

Normalment, les dones triguem al voltant de 15 minuts en arribar a l'orgasme, que dura uns 8 segons. I sabies que el 75% de les dones no tenen prou amb la penetració per arribar a l'orgasme? Doncs es tracta d'un fet que afecta a moltes dones, ja que no gaudeixen al màxim de les relacions sexuals. La explicació és molt senzilla: tot i que les dones tenim un punt G dins la nostra vagina, també hem d'atendre el clítoris, ja que té 8000 terminacions nervioses que connecten amb més de 15000 a la pelvis. Amb la seva estimulació activem la circulació de sang a la zona i, per tant, les sensacions incrementen. En altres paraules: penetració + estimulació de clítoris = orgasme assegurat.

És per aquest motiu que recentment molts fabricants de productes eròtics han començat a dissenyar articles dedicats a la dona i a la seva estimulació externa. I la veritat és que amb estimulació externa és força segur que tindrem un orgasme, però només amb la penetració no és tan probable.

L'avantatge d'aquestes joguines és que es poden complementar amb altres. Fins i tot s'han posat a la venta productes destinats a afavorir les relacions sexuals en parella i que es poden fer servir durant la penetració. El producte més destacat per a aquesta tasca és We Vibe i ja ha guanyat nombrosos premis per la seva qualitat i les seves ventes.

Hi ha dones que, tot i així, no aconsegueixen arribar a l'orgasme. Un truc molt eficaç és posar-se mitjons. Pot sonar molt poc sexi, però us asseguro que funciona: la temperatura corporal es regula i, al no passar fred, és més fàcil que el cos es relaxi i deixi pas a l'esperat orgasme.

En resum: un consell important per arribar a l'orgasme i gaudir-ne es estimular el clítoris, ja sigui amb els dits o amb una joguina dissenyada per fer-ho. I recorda que es tracta d'un òrgan molt sensible, de manera què si l'acarones ho has de fer com si volguessis desbloquejar la pantalla del teu smartphone: sense fer força i amb suavitat.

Comentaris

envia el comentari