Vídeo: Una enxaneta cau en pujar al balcó de l'Ajuntament de Barcelona

Ensurt per Santa Eulàlia

Una enxaneta dels Castellers de Barcelona ha caigut aquest diumenge al migdia quan intentava pujar al balcó de l'Ajuntament de Barcelona durant la diada castellera de Santa Eulàlia. Sortosament, la nena "només ha necessitat gel per una lleu contusió" perquè ha caigut sobre la pinya. Segons ha explicat la mateixa colla, l'enxaneta ha estat atesa per l'assistència sanitària a plaça i "cinc minuts després ja corria dins l'Ajuntament amb la resta de la canalla".

 

A través d'un comunicat, els Castellers de Barcelona han subratllat que la petita duia casc i ha recordat que "la pinya amorteix fins a un 60% de l'energia de l'impacte". El president del grup municipal del PP, Alberto Fernández, ha publicat al seu compte de Twitter un vídeo amb l'espectacular caiguda. 


 

Castellers de Barcelona ha detallat que "l'incident ha passat quan acabava l'actuació", que ha tancat amb el pilar de 5 al balcó. "L'enxaneta i l'aixecador havien de ser estirats des del balcó amb una baixa, però l'enxaneta ha relliscat i ha caigut a sobre la pinya, que ha amortit el cop", ha detallat la colla.

 

 
Comentaris
Ara, aixó, si....
Ara, aixó, si.... las corregudes de braus prohibides per alló del maltracte animal
Mataró
Això és de una imprudència total . primer per part dels pares
Ramon-Eixam,ple
Amb una "baixa" ? Suposo vleu una "faixa". Si us plau, correcció !! Sr. Cot, si us plau .... !!
...SIEGFRIED...
...CON LA NATALIDAD POR LOS SUELOS...Y ENCIMA ARRIESGANDO A LOS NIÑOS...DESGRACIA DE PAIS...
Raimon-Mataró
La culpa es del que s'ha posat a estirar en segon lloc, per l'estrebada que li ha fotut, que ha fet relliscar les mans de la nena.

envia el comentari