Vichy d'Or, la beguda contra l'envelliment de la pell

Vichy Catalan presenta un nou producte que pot canviar-te la pell en 28 dies
Vichy d'Or - Repara d'Or

Vichy Catalan ha llançat Vichy d'Or, una nova gamma de nutricosmètica representada en dos productes: Repara d'Or i Protect d'Or. Tots dos tractaments han estat provats pel laboratori Zurko Research -expert en productes de dermoestètica- obtenint excel·lents resultats en la valoració de l'eficàcia de cada un d'ells. 

 

El tractament Repara d'Or, compost per suc de fruites i extractes vegetals, amb col·lagen, àcid hialurònic, aloe vera, vitamines i minerals a base d'aigües minerals de Vichy Catalan i de Font d'Or és un candidat a ser el nou tractament antiarrugues i antitaques. Després de 28 dies de tractament, es visualitza una disminució tant de profunditat com de longitut de les línies d'expressió, igual que una atenuació de les taques.


Una persona abans i després d'haver pres el tractament de Vichy d'Or
Una persona abans i després d'haver pres el tractament de Vichy d'Or | Vichy Catalan

 

Per altra banda, Protect d'Or evita que la pell pateixi un envelliment prematur causat per l'estrés oxidatiu. Nutreix la pell i aporta més hidratació en un 78% dels consumidors i més suavitat en un 81%. Els seus efectes també es noten al cap de 28 dies. 

 

Pel fet que és un producte "professionalitzat", Disponible a farmàcies. Es tracta d'unes ampolles petites de només 200ml, i amb una al dia es pot aconseguir cuidar la pell i millorar l'aspecte.