Un truc per augmentar el plaer durant el sexe

"Quan sentim que estem molt a prop de l'orgasme, hem de trobar la manera de mantenir l'excitació, ja sigui alentint el ritme o bé parant del tot"

Hi ha moltes maneres d'augmentar el plaer durant les relacions sexuals. Una de les més interessants és retardar l'orgasme, tot i que a l'àmbit del BDSM es coneix com a edging. Aquesta pràctica ve de l'anglès i vol dir 'vora', però se li han atorgat molts noms. Es tracta de mantenir un determinar nivell d'excitació sense arribar a l'orgasme. Creus que ho pots aconseguir?

L'edging està més estès entre homes que entre dones, ja que les dones no necessitem un període refractari. En altres paraules: durant el mateix període de temps, elles poden tenir més orgasmes que ells. Per poder dedicar més estona a gaudir del sexe, molts homes intenten retardar l'orgasme.

Per retardar l'orgasme es poden fer servir productes com lubricants retardants o cosmètica eròtica d'efecte fred. No obstant, també es pot fer sense cap producte amb el control de la nostra ment. Quan sentim que estem molt a prop de l'orgasme, hem de trobar la manera de mantenir l'excitació, ja sigui alentint el ritme o bé parant del tot.

En posposar l'orgasme que tant desitgem (i cada cop que el retardem, encara mes) aconseguim que l'orgasme sigui molt més intens i més durador. Podem dur a terme l'edging durant la masturbació o en parella, qualsevol de les dues opcions és ideal. El millor d'aquesta pràctica és que no et cal res més que la teva ment i el teu autocontrol.

El més difícil d'aquesta pràctica és saber quan és el moment de parar, de manera que no sigui massa aviat ni massa tard. Per tant, hem de conèixer molt bé el nostre cos i aprendre a experimentar amb ell. T'animes a arribar a la "vora" del plaer?

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es
Segueix l'autora a twitter: @ThaisDuthie

Comentaris

envia el comentari