El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un doctor barceloní crea les pastilles per dir “no” als caps
  • CA

 

Amb l’objectiu de fomentar els hàbits de vida saludables, el centre mèdic i estètic de Barcelona Clínica DeSánchez ha començat a receptar les “pastilles del no“. Uns comprimits que fomenten l’autocontrol i la tranquil·litat dels pacients.

 

Unes pastilles que actuen com a recordatori que l’estrès, els nervis i la sensació d’arribar tard perjudiquen la salut. Un estrès que va associat al ritme frenètic del dia a dia i que, amb les vacances, es pot veure agreujat davant la dificultat de moltes persones de desconnectar de la feina.

L’objectiu és trencar amb aquestes dinàmiques per evitar que apareguin malalties cardiovasculars, depressions o problemes d’insomni, estretament vinculades a l’estrès. Com explica el director de la clínica, Manuel Sánchez, “treballar la bioquímica perquè no afecti la fisiologia fa que ens puguem avançar a una possible patologia i així prevenir la malaltia”.

 

La felicitat és, per Sánchez, un dels cinc pilars per viure feliç i que això es vegi en l’aparença física. Uns pilars que es complementen amb l’alimentació equilibrada, l’exercici físic moderat, l’amor i el sexe, i dormir bé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa