Spanking: excita't mentre cuides la pell

"Es pot assotar amb una fusta o una pala, però la millor opció és fer-ho amb la mà"

Des que les famoses 50 ombres d'en Grey van publicar-se, sembla que tots ens hem interessat, en més o en menys mesura, pel BDSM. A mi, personalment, em sembla que aquesta trilogia no representa de forma gaire acurada aquestes pràctiques sexuals no convencionals. BDSM és una sigla que significa Bondage, Disciplina, Dominació i submissió i Sadomasoquisme.

En una pinzellada, podem dir que el BDSM és una pràctica en la qual el poder té el paper protagonista. També hi pren part la dualitat del plaer i el dolor, ja que hi ha gent que s'excita molt si inclou el dolor en les seves relacions sexuals. En la majoria dels casos, hi ha un dominant i un submís, independentment del seu sexe (pot ser dona dominant i home submís, home dominant i dona submisa, home dominant i home dominant, dona dominant i dona dominant...), qui té el màxim poder. Entre ells es crea un lligam molt íntim. De vegades, tots dos signen un contracte en el qual es detallen les pràctiques que estan disposats a dur a terme (o no). Per sobre de tot, no cal passar per alt que el BDSM ha de ser sensat, segur i consensuat. En altres paraules: en cap cas s'ha de fer res que una de les persones no vulgui fer, ja que prèviament s'ha parlat o s'ha signat un contracte. Hi ha gent que fa del BDSM una forma de vida, i d'altres que es conformen amb practicar-ho amb la seva parella.

Dins el BDSM hi ha una pràctica molt antiga que té nombrosos beneficis: l'spanking. Va tenir la seva època daurada a l'Anglaterra del segle XVIII, però els grecs ja ho practicaven molt abans. Spanking significa assotar i és una forma de submissió per part del submís, qui rendeix al dominant. Normalment, la zona assotada és la de les natges. És una bona manera de fer circular la sang i nodrir la pell de les natges perquè no perdin fermesa. També impedeix que s'acumulin greixos a la zona.

El dominant s'anomena spanker i el submís spankee. Es pot assotar amb una fusta o una pala, però la millor opció és fer-ho amb la mà. Compte: penseu que estem parlant d'un context sexual i que tot s'ha parlat prèviament, el qual és molt diferent de colpejar, pegar o agredir.

Si vols dur a terme l'spanking amb la teva parella has de saber, en primer lloc, si t'agradaria assotar o ésser assotat. Si tots dos esteu d'acord i heu repartit els rols, heu de parlar dels vostres límits. És a dir: fins a on heu d'arribar, això és molt important! Un cop ho heu discutit, podeu preparar-vos per l'spanking. Escolliu un espai agradable amb un ambient on tots dos us sentiu còmodes. Si ets l'spanker, pensa en com començar. No pots fer-ho de cop. Una bona idea és començar acaronant la teva parella, per després demanar-li que es col·loqui sobre els teus genolls o a qualsevol altre lloc que vulgueu. La primera opció és més recomanable, perquè hi ha contacte físic i les sensacions augmenten. Si vols excitar la teva parella, pots quedar-te uns minuts sense fer res, ja que ella estarà a l'espera perquè sap què passarà. Acarona, i després pots començar a assotar gradualment. Si tot va bé, pots intercalar assots més suaus o més forts, sempre respectant el que vol l'spankee. També resulta molt excitant fer-li contar els assots.

Evidentment, no cal ser practicant de BDSM per fer uns quants assots, ni tenir uns determinats coneixements. Això sí: mai deixis de prestar atenció a les respostes verbals i no verbals de la teva parella. Et donaran informació essencial per saber fer-ho millor i mantenir-te dins dels límits.

Comentaris

envia el comentari