El Saló de l'Ensenyament obre les portes amb l'Excèrcit espanyol a dins

La Fira de Barcelona manté la seva presència malgrat que tant el Parlament de Catalunya com l'Ajuntament de Barcelona s'hi han mostrat en contra
Saló de l'Ensenyament
Saló de l'Ensenyament | EUROPA PRESS

L'Exèrcit espanyol mantindrà la seva presència al Saló de l'Ensenayment de Barcelona, que obra les seves portes aquest dimecres. L'Exèrcit hi tindrà una superfície semblant a la de la passada edició, amb un espai "una mica menor" als 90 metres quadrats que va tenir el 2017. La presència de l'Exèrcit ha generat polèmica en les últimes edicions, després que el Parlament aprovés una moció en la qual en demanava l'absència i el rebuig de l'Ajuntament de Barcelona. La plataforma Desmilitaritzem l'Educació, formada per més d'un centenar d'entitats, ha retret a Fira de Barcelona la presència de l'estand de l'Exèrcit, i ha lamentat la "impunitat" de Fira de Barcelona, malgrat que l'administració representa dos terços del seu Consell General, en no tenir en compte les mocions aprovades.


El Saló de l'Ensenyament comptarà amb 190 expositors, 15 més que en la passada edició, presentarà els 54 nous graus per al proper curs —amb 19 de tres anys— i tindrà per primera vegada la presència de 29 universitats xineses. Forma part de la Setmana de la Formació i el Treball amb el Futur, de màsters i postgraus, que comptarà amb 60 expositors; el Saló de l'Ocupació Juvenil, i la Fira Internacional de les Empreses Simulades, amb 50 estands.

 

Les universitats catalanes presentaran al Saló de l'Ensenyament els 54 nous graus del proper curs, entre ells els 19 estudis nous de tres anys. De les 19 noves titulacions de 180 crèdits, cinc les oferirà la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), tres la de Barcelona (UB), dues la de Lleida (UdL), dues la Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, i una la Politècnica de Catalunya (UPC), la Pompeu Fabra (UPF), l'Oberta de Catalunya (UOC), la de Vic (Uvic-UCC) i l'Abat Oliba (UAO).


 

Entre aquests destaquen el grau d'Estudis de Gènere de la UAB, el primer del sistema universitari català centrat en aquest àmbit, i el de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Mòbils, de la URV.
Comentaris
catala democrata !!
i tenen tot el dret de ser-hi !!
ixò es democracia?
Que hi fa l'exercit espanyol, al salo de l'Ensenyament? NO HI PINTAN RES¡¡ A MES ES , EL PARLAMENT I L'AJUNTAMENT HI ESTAN EN CONTRA¡¡ això es :"DEMOCRACIA A LA ESPAÑOLA" el que decideixin la gent i les entitats , a casa nostrA ,NO SERVEIX PER A RES¡¡ "SE HACE LO QUE YO DIGO I POR COJ--NES¡¡ la presencia de l'exercit, es una amenaça encuberta, i intent d'adoctrinament, despres encara tindran la caradura de dir que som nosaltres qui adoctrinem¡¡
Serret
I escanya diu que s’ha decumplir la llei, doncs que l’exercit cumpliexi les prohibicions, no han que no els volem al saló doncs que collons fan.
me mondo
Una de dos, o queremos un ejército que nos defienda o vamos de pacifistas trasnochados. Los jóvenes tienen libertad de elección, y la carrera militar es una opción que no se discute ni en Francia, UK,EEUU. por poner ejemplos, y no me vengan conque este ejército es opresor, que ya no cuela
Oriol
Exèrcit i ensenyament? és com posar un pedòfil al saló de l'infància.
@ català democrata
Tu de democrata ,no en tens res¡¡ i de catala, tinc molts dubtes. NO EN TENEN CAP DRET¡¡ i si no volen que hi siguin ,que no hi vagin¡¡, no es un lloc adient per l'exercit¡¡ que hi van a fer? a "adoctrinar" i a dir que anar de xulos pel mon, i demostrar que el que val es la força bruta i no el diàleg constructiu? temin un bon feix de casos que demostren la seva ideologia i manera d'actuar, NO ENS AGRADA¡¡ es Completament antagonica a la nostra manera de fer, volem pau
I
Doncs boicot al saló de l'ensenyament. Segur que les escoles de Pedralbes no passaran pel estant de l'exercit, enviaran ala alumnes de les classes més desfavorides com sempre a ser carn de canyo.
Pison
Fácil consecuencia.... Cortar líneas de crédito o ayudas o simplemente apoyo municipal a la Fira de Barcelona por parte del Ayuntamiento hasta su reconsideración. Empresa privada empresa autónoma. A trabajar sin pedir.
Berta
!!!fora forçes d'okupació !!!!!largaros por donde habeis venido.Y ADA .....OTRA VEZ TE LA HAN COLAU.
ME MONDO
Oriol Exèrcit i ensenyament? és com posar un pedòfil al saló de l'infància. Ud. conoce los planes de estudio de las academias militares, o se quedó con lo que ve en las películas de adiestramiento de marines, soldados rasos?; no sea simple, y sobre todo no meta a niños y pervertidos en esto porque es MISERABLE
L'Avellà
Entre l'exèrcit i fer estudis de gènere potser val més la pena fer-se militar. Serveix de poc però al menys no t'inflen el cap amb victimisme barat.
Arquimedes
Exercit es antítesi d'educació. Son els reis del malbaratament de diners i de idees. Els amos de l'adoctrinament.
Obre els ulls
Me mondo con las memeces del memo me mondo. Un exèrcit de "panchitos" per defensar-nos? A Europa no es qüestiona per això, per què és Europa i estan orgullósos dels seus paisos. A escanya som massa aprop d'Àfrica i mirem més cap allà que cap a Europa. Planes de estudio de las acadèmias militares.... ME MONDO!!!

envia el comentari