Quins productes poden ajudar-nos a millorar el sòl pelvià?

Un sòl pelvià en forma té nombrosos beneficis, entre els quals es troben controlar la incontinència o bé aconseguir orgasmes més intensos i duradors. Fa uns mesos vam parlar d’una manera molt senzilla i gratuïta per treballar la zona, però també hi ha productes específics per a dones que poden ajudar a millorar el nostre sòl pelvià.

Les boles xineses

 

Són un dels productes preferits, perquè es poden utilitzar per a millorar el sòl pelvià i, a la vegada, també com a joguines sexuals. També s’anomenen boles geisha o Ben Wa i tenen orígens molt antics: existeixen des de fa més de vint segles! Antigament es feien servir per a estimular les dones durant els preliminars. 


 

Es tracta de dues boles connectades per un cordó que s’introdueixen a la vagina igual que un tampó i xoquen lleugerament. La mida i el pes de les boles pot variar en funció dels materials i, algunes, porten un motor i també vibren. La petita vibració que emeten en xocar estimula les nostres parets vaginals, a més d’enfortir els nostres músculs.

Hem de tenir en compte que per notar millores en el nostre sòl pelvià cal fer un entrenament diari constant. No podem començar posant-nos-les moltes hores seguides, millor augmentar progressivament al llarg dels dies. A més, és recomanable ajudar-nos d’un lubricant per tal que sigui més còmode.


 

Algunes boles xineses que funcionen molt bé són Luna Beads de Lelo, biocompatibles i amb boles de diferent pes intercanviables per a exercitar millor el sòl pelvià; i les Kegel Balls de Femintimate, fabricades en silicona sedosa en una sola peça, molt suaus i còmodes. 

 

Els exercitadors

 

Mentre que les boles xineses tenen un segon ús més sexual, els exercitadors només treballen el sòl pelvià de forma més concreta. Són productes dissenyats especialment per a millorar i tonificar la zona en casos més problemàtics, com ara el postpart. Funcionen com a rehabilitadors del sòl pelvià i, normalment, estan dissenyats per ginecòlegs i uròlegs.


 

Un exemple és Pelvix de Femintimate, un exercitador que ofereix uns exercicis dirigits per a millorar l’elasticitat i la força muscular, entre d’altres. Es tracta d’un objecte buit de silicona al qual es poden afegir tres boles de diferent pes i mesura. Durant el tractament es van combinant de manera què s’augmenta progressivament el pes. El procés dura entre un i quatre mesos.

 

Hi ha diferents opcions i productes que poden ajudar-nos a millorar el sòl pelvià. Abans d’escollir-ne un, el millor seria visitar el ginecòleg per tal de saber quin és el que millor s’adapta al que necessitem.
Comentaris

envia el comentari