Què és això de la cosmètica eròtica?

"Amb la cosmètica eròtica no hi ha límits: els esculls tu mateix. Hi ha milers de possibilitats"

El món de la eròtica és com la tecnologia: no deixa de reinventar-se. I és que sempre tenim nous desitjos, noves necessitats i nous fetitxes que inspiren els fabricants per crear nous productes. Un dels sectors de la eròtica que està prenent forma molt ràpidament és el de la cosmètica eròtica.

Entenem per cosmètica eròtica qualsevol producte que s'apliqui al cos i serveixi per a la estimulació sexual. Es tracta d'una alternativa molt vàlida i adequada per a totes aquelles persones que no volen incorporar joguines eròtiques a la seva vida sexual, ja que la seva funció és proporcionar experiències noves. Alguns exemples d'aquests productes són lubricants d'efecte fred (per retardar l'orgasme) o calent (per avançar l'orgasme), olis de massatge, pintura corporal que es pot llepar...

Una marca de cosmètica eròtica de referència és Bijoux Indiscrets. És una empresa de Barcelona que dissenya i fabrica els seus productes a la nostra terra. A més a més, la seva cosmètica és vegana i està feta exclusivament de components naturals. Tenen una gran varietat de productes, tots presentats en un packaging molt elegant.

Els meus productes favorits són la crema orgàsmica Aphrodisia, un bàlsam que es posa al clítoris i que multiplica les sensacions; els olis Light my fire, per donar massatges amb olor afrodisíaca i una textura molt agradable; o la pintura corporal de maduixes silvestres, amb un sabor pràcticament igual al de la melmelada casolana.

Amb la cosmètica eròtica no hi ha límits: els esculls tu mateix. Hi ha milers de possibilitats: pintar el cos de la teva parella o escriure "t'estimo" a la seva esquena, fer-li un massatge eròtic a un ambient tranquil, estimular les seves zones erògenes combinant efectes de fred i calor... Deslliga la teva imaginació!

Comentaris

envia el comentari