Quatre joguines eròtiques per gaudir en parella

"Hi ha moltíssimes joguines que es poden gaudir en parella, de tots els tipus i per a tots als gustos"

Saps que el 80% de les dones fa servir joguines eròtiques durant el sexe? No durant la masturbació, sinó durant el sexe en parella! Es tracta d'una dada molt reveladora que ens apropa a un model de sexe en el qual les joguines també tenen el seu espai. De fet, fer servir joguines en parella té més avantatges que inconvenients, per això el mercat eròtic està treballant en nous productes per tal de complaure homes i dones de manera simultània. Vols conèixer alguns exemples?

• Tiani 3 de Lelo: Tiani és un vibrador especialment dissenyat per a fer servir en parella, ja que un cop ella s'ho col·loca, ell pot penetrar-la. D'aquesta manera, ella sentirà una major estimulació al clítoris i ell les vibracions de la joguina. És molt potent i porta un comandament a distància, la qual cosa dóna molt de joc. Resulta interessant i excitant portar-lo posat mentre aneu a sopar fora i la vostra parella té el control del comandament. A més a més, és recarregable i submergible.

Tiani 3 de Lelo

• 2x d'Adrien Lastic: Aquesta és la versió millorada de l'antic 2. Es tracta de dos vibradors units per un cordill de silicona, cadascú amb el seu motor independent. Podeu fer servir la joguina de forma vaginal o anal i crear combinacions en les quals podeu portar-lo els dos a la vegada o un de vosaltres. És ideal tant per a parelles heterosexuals com a homosexuals. El més original de 2x és que ofereix una gama de fundes que es col·loquen als vibradors per provar noves textures i formes. També és recarregable i es pot fer servir amb un comandament a distància.

2x d'Adrien Lastic

• 8ight de Fun Factory: 8eight és un original anell pel penis que té un efecte de retenció sanguínia que fa que les ereccions siguin més fortes i duradores. Com té dues anelles, es poden anar alternant per aconseguir diferents efectes de retenció. El seu relleu que es pot veure a la part superior serveix per estimular el clítoris. És fàcil de fer servir, còmode, no requereix cap tipus d'energia i és una opció econòmica per jugar en parella.

8ight de Fun Factory

• Harness basic black de BS Atelier: Últimament s'ha posat molt de moda una pràctica que consisteix en les dones penetrin els homes de forma anal. La venta d'arnesos s'ha incrementat exponencialment, animant als fabricants a crear nous productes similars. Aquest arnès de BS Atelier s'ajusta a qualsevol mida i és molt còmode d'utilitzar. Està fet de cuir i, com la resta de productes d'aquesta marca, es fabrica a mà, un per un. Pots col·locar qualsevol dildo, com per exemple l'Alex. També recomano aquest producte per a parelles de lesbianes.

Harness basic black de BS Atelier

Hi ha moltíssimes joguines que es poden gaudir en parella, de tots els tipus i per a tots als gustos, i cada cop s'ajusten més a les nostres necessitats. Només us cal trobar la vostra i deixar-vos endur amb aquesta nova experiència!

Comentaris

envia el comentari