Per què has de masturbar-te abans d’anar a dormir

"Vaig descobrir que les nits en les quals em masturbava, m’adormia abans i dormia millor"

La masturbació té nombrosos beneficis, entre els quals es troba, per exemple, l’autoconeixement. És important descobrir el nostre cos i saber quines són les nostres preferències. A més a més, també serveix per augmentar l’autoestima en nosaltres mateixos. Però hi ha una altra conseqüència d’aquesta pràctica que de vegades passem per alt... ens ajuda a dormir!

Molta gent té problemes d’insomni o simplement els costa deixar la ment en blanc i aconseguir adormir-se ràpid. Fa uns mesos vaig fer l’experiment amb un rellotge intel·ligent, comprovant les pulsacions i monitoritzant el somni, i vaig descobrir que les nits en les quals em masturbava, m’adormia abans i dormia millor. De mitjana, trigava només dos minuts i mig en adormir-me! Però com és que un orgasme és més eficaç que els remeis naturals o, fins i tot, els fàrmacs? Doncs gràcies a la serotonina i a les endorfines.


 

Per una banda, la serotonina és coneguda com l’hormona del plaer o de l’humor. Es tracta d’una substància que funciona com a neurotransmissor i, a més de fer diverses funcions, regula el nostre estat d’ànim i la nostra temperatura corporal. Quan arribem a l’orgasme s’allibera una dosi de serotonina que ens proporciona plaer i tranquil·litat. I justament, la serotonina és necessària perquè el nostre cos fabriqui la melatonina, una proteïna que regula la son.

I per l’altra, les endorfines també s’anomenen hormones de la felicitat. Actua com una mena d’opiaci que produeix el nostre organisme i són les encarregades de fer coses tan importants com ara reduir el dolor, proporcionar benestar o millorar l’humor. De fet, moltes revistes mèdiques asseguren que les endorfines són fins a 20 vegades més potents que els medicaments per al dolor!


 

En resum: els beneficis de regalar-nos un orgasme abans de dormir són molt nombrosos. Amb l’ajuda de la serotonina i de les endorfines ens adormirem abans i dormirem millor. T’animo a provar-ho, segur que també et funciona!
Comentaris
Espectador
Em sembla un article ridícul. I una frivolització absoluta del sexe. Fer propaganda de la masturbació em sembla erroni, i més en un diari digital seriós
Joan
Tan sols és un article més, a partir d'aquí cada un fa amb el seu cos lo que l'hi vingui de gust.
Spenser
Com a estudiant de doctorat en neurociències em resulta ridícul el tipus d'estudi de cas únic que demostreu aquí "vaig fer l'experiment amb un rellotge intel·ligent...", quina llàstima de metodologia per descriure res!! I després... quan descriviu lo de la serotonina i lo de les endorfines... ho feu sense cap referència a res? Cap article seriós de fons? D'aquesta manera nomes es difonen creences sense fonament!
argentviu
Senyors/es! No s'ofenguin tant! som al segle XXI! A mi només em sembla que la Thais ha descobert la sopa d'all.
Man
Els Fols o fem sovint.
ELTETE
Si que es cierto, invito a que lo prueben [email protected]!. Uno es más feliz cada día como lo de la barrita de kellogs. Que tienes un dolor de muelas o de cabeza te la cascas y listo! Que la pareja no tiene apetito, no problem. En fin es un remedio natural y sanisimo. Pa gustos los colores. Jajajajj

envia el comentari