Pegging: ella mana

Els jocs de poder sempre han estat pràctiques molt interessants per portar al llit
Pegging: ella mana | El Món

 

Els jocs de poder sempre han estat pràctiques molt interessants per portar al llit.Hem parlat del rol i de com d'excitant pot resultar adoptar un personatge i interpretar-lo una estona i, a més a més, fa uns anys s'ha començat a estendre un nou joc que juga amb el poder. Es diu bend over boyfriend, però potser et sonarà més la paraula pegging.

 

 

El pegging consisteix en el següent: la dona es col·loca un arnès amb un dildo i penetra l'home analment. Aquesta pràctica ha anat prenent força últimament fins al punt que, a dia d'avui, resulta d'allò més comú i habitual per als venedors de les botigues eròtiques. La veritat és que hi ha moltes opcions per dur a terme aquesta pràctica, arnesos diversos i dildos de diferents formes, mides i textures.


 

 

Segons Dan Savage, un reconegut columnista sobre sexe, tots els homes haurien de provar el pegging com a mínim una vegada per tal de conèixer noves opcions i perspectives. En efecte, aquesta pràctica resulta molt excitant per a elles (el 80% ha confessat que no tindria problema en fer un massatge anal a la seva parella masculina) i satisfactòria per a ells: cal recordar que la penetració anal és l'única manera de poder estimular la pròstata, la zona més erògena dels homes, localitzada a uns 8 centímetres de l'anus. A més de proporcionar plaer, l'estimulació de la pròstata té nombrosos beneficis: ajuda a millorar les disfuncions erèctils, elimina toxines del sistema reproductor i augmenta la intensitat de l'orgasme, entre d'altres.


 

 

Recorda que la zona anal no lubrica per si mateixa i necessitaràs l'ajuda d'algun producte cosmètic per ajuda a la penetració. Hi ha lubricants especials per a ús anal que porten una petita dosi d'analgèsic, però tindràs prou amb paciència durant la dilatació i un bon lubricant de silicona de llarga duració, el més indicat per a ús anal.

 

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es

Segueix l'autora a twitter: @ThaisDuthie
Comentaris

envia el comentari