Parlem de sexe (i de joguines)

"L'invitat d'honor és un professional del sector eròtic familiaritzat amb diferents productes"

Saps quin és el millor indret per parlar de sexe i de joguines eròtiques? Les reunions tuppersex. Ara s'han posat de moda i suposen una opció divertida i econòmica per a les festes d'aniversari o els comiats de solter. Es tracta de reunions dins d'un grup d'amigues (també pot ser d'amics, però generalment es fa entre dones) a casa d'alguna d'elles, o bé a una botiga eròtica o un restaurant.

El més adequat és reunir entre cinc i deu persones per tal que l'ambient sigui còmode i acollidor. L'invitat d'honor és un professional del sector eròtic familiaritzat amb diferents productes. Prepara diferents mostres dels productes més venuts o més adients per al grup i els porta a la reunió.

L'objectiu és ensenyar els productes i que el grup pugui familiaritzar-se amb els diferents articles. Tothom pot fer preguntes de forma oberta i es pot crear un debat interessant entre els assistents, tot bescanviant experiències i impressions. Normalment, el professional disposa d'un petit stock de productes entre els quals els assistents poden escollir i comprar-los al moment.

Respecte al factor econòmic, hi ha professionals que cobren un preu fixe per pagar les despeses de desplaçament, d'altres que demanen una quota per persona (que es retornaria si es fes qualsevol compra) i d'altres que la fan gratuïta. Algunes de les empreses que s'encarreguen d'aquestes reunions són Lliga'm i 7sensaciones.com.

En definitiva, es tracta d'una opció interessant que us farà passar una estona divertida entre amics i que segur que us ajudarà a conèixer millor el mercat eròtic. En moltes ocasions podreu aconseguir els productes per un preu més baix que a les botigues i el millor és que abans de comprar-ho podeu veure com funciona i fer totes les preguntes que vulgueu. Us animeu a un tuppersex?

Comentaris

envia el comentari