Mor el duc de Medinaceli als 54 anys

Marc Von Hohenlohe-Langenburg i de Maedina ha mort després d'una llarga malaltia
Marc Von Hohenlohe-Langenburg i de Maedina, XIX duc de Medinaceli | E.P.

El XIX duc de Medinaceli, Marc Von Hohenlohe-Langenburg i de Maedina, ha mort la matinada d'aquest divendres a Sevilla amb 54 anys després d'una llarga malaltia, segons informa la Fundació Casa Ducal de Medinaceli. 

 

La missa 'corpore insepulto' se celebra a les 19:00 hores d'aquest divendres a la Capella de la Casa de Pilat, al mateix temps que es portaran a terme altres misses al Pazo d'Oca, la Capella del Salvador i la Basílica de Medinaceli. Per part seva, l'arquebisbe de Sevilla, Juan José Asenjo, que es troba al municipi de Sigüenza (Guadalajara), ha comunicat que li dedicarà a Medinaceli la missa d'aquest divendres a les 20:00 hores.


 

Segons la Fundació Casa Ducal de Medinaceli, el Duc de Medinaceli ha mort després que un desgraciat i greu accident de trànsit ocorregut després del seu enllaç matrimonial li deixés greus seqüeles, deixant-lo "molt minvat físicament", i impedint-li desenvolupar una "vida normal", circumstància que portar amb "resignació, dignitat i bon humor". 

 

XIX Duc de Medinaceli

 

El XIX Duc de Medinaceli va néixer a Madrid el 8 de març del 1962, era fill de la IX Comtessa d'Ofàlia i XIII Marquesa de Navahermosa, Ana de Medina i Fernández de Còrdova i del príncep Maximilià Von Hohenlohe-Langenburg i el 1996 es va casar amb Sandra Schmidt-Polex, amb qui va tenir dos fills; Victòria, futura duquessa de Medinaceli, i Alexander.


 

Des de la mort de la seva mare la primavera del 2012, residia a la Casa de Pilat de Sevilla. A més, va ser Patró de la Fundació Casa Ducal de Medinaceli durant els últims anys de la seva vida, arribant-se a interessar singularment per la història d'aquesta Casa, i contribuint a la descripció i catalogació del seu arxiu històric.
Comentaris
Corpore insepulto
L'expressió correcta és corpore insepulto. Es tracta d'una locució llatina, en llengua llatina, hauríeu de tenir més cura a l'hora de fer traduccions des del castellà. En català significa "amb el cos no enterrat".

envia el comentari