Bimba Bosé (Roma, 1975 – Madrid, 2017) ha mort aquest matí a l’hospital madrileny Ramón y Cajal als 41 anys. La model feia anys que lluitava contra un càncer de mama i havia passat per l’hospital en diverses ocasions durant aquest últim mes. A més de model, Bosé exercia de dissenyadora, actriu, cantant i DJ. Bimba era filla de Lucía Dominguín i Alessandro Salvatore, era neboda del també cantant Miguel Bosé, amb qui va fer un duet l’any 2007 interpretant la cançó ‘Como un lobo’.

 

Bimba Bosé era musa del dissenyador David Delfín, que actualment s’està tractant de tres tumors cerebrals. A la model, que té dues filles, se li va diagnosticar el càncer de mama al pit esquerre l’any 2014 i després se li va realitzar una mastectomia, i des de llavors no va parar de lluitar contra la malaltia. De fet, ella mateixa va confessar fa uns mesos a la revista ‘Lecturas’ que tenia metàstasi als ossos, fetge i cervell. 

 

El seu nom real era Eleonora Salvatore, tenia sis germans i va cultivar durant anys una imatge andrògena que la portar a les portades de nombroses revistes així com a desfilar algunes de les passarel·les més importants d’Europa. A més, va debutar amb la banda The Cabriolets el 2007 i va participar també a la televisió, en sèries com ‘La que se avecina’, i apareix també a ‘Julieta’, de Pedro Almodóvar.

Les mostres de condol i de tristesa de famosos i companys de professió de Bimba Bosé no s’han fet esperar a les xarxes socials. Aquestes piulades en són una petita prova: 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa