El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lubricants: quin és el que necessites?
  • CA

 

 

El mercat de la cosmètica eròtica ha crescut de manera exponencial en els últims anys. Avui dia podem trobar de tot: pastilles per a sexe oral, olis de massatge estimulants o intensificadors de l’orgasme. Avui, però, parlarem d’un dels productes obligatoris que hauríem de tenir a la tauleta de nit: el lubricant.

 

Tot i que el seu nom és força revelador i sembla que no cal explicar per a què es fa servir, és necessari aclarir que un lubricant no només s’ha de fer servir quan la lubricació no és suficient. Aquest producte afavoreix la comoditat i fa que les relacions sexuals siguin molt més agradables, tant pel que fa a la penetració o bé a l’estimulació.

 

Hi ha dos tipus de lubricants amb una diferència molt important: els de base silicona i els de base aigua. Els de base silicona estan recomanats per a sexe anal o per fer servir sota l’aigua. Fins i tot poden anar bé per a fer massatges a les zones erògenes. La característica principal és que la textura és molt més espessa i deixa un tacte sedós a la pell. Tot i així, els lubricants de silicona no es poden fer servir juntament amb les joguines eròtiques del mateix material perquè el podrien fer malbé.

 

Els lubricants de base aigua, en canvi, es poden fer servir amb vibradors i altres joguines sense cap problema. La seva textura és molt més fluida i, a més a més, són més respectuosos amb la pell. N’hi ha de neutres i també amb sabors. Els segons són recomanables per al sexe oral, però abans de comprar-lo cal assegurar-se de què tenen un gust natural i agradable. Una bona idea pot ser tastar-lo a una botiga eròtica.

 

La majoria de lubricants que es venen al supermercat no tenen la millor qualitat i és més recomanable buscar alternatives més sanes. Per exemple, Nuei i Bijoux Indiscrets treballen amb ingredients naturals, sense parabens, sense gluten i sense sucre. Són, també, alternatives cruelty free que cuiden el planeta i de bona qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa