La penetració no ho és tot

"Les orelles són un dels grans secrets del nostre cos. Sí, també són zones erògenes, sobretot pels homes!"

Durant segles, hem donat importància només a la penetració en el sexe. Hi ha altres pràctiques, però, que poden resultar igual o més satisfactòries, i que a poc a poc s'obren pas en les noves rutines sexuals. Un bon exemple pot ser l'estimulació de les zones erògenes. A partir del contacte i acaronant aquestes zones, és més fàcil excitar-nos i milloren l'experiència del sexe. Com es sol dir, cada persona és un món i en aquest cas és evident que cadascú sentirà l'estimulació de forma molt diferent. Hi ha persones que necessitaran una major estimulació i d'altres que seran altament sensibles a qualsevol tacte. Tot i així, val la pena dedicar una estona a investigar el nostre cos i provar, en solitari o en parella, com l'estimulació de les zones erògenes pot tenir conseqüències molt positives en l'orgasme.

Hi ha zones erògenes molt evidents, com ho poden ser el clítoris o els testicles. Però també són zones erògenes els mugrons, tot i que en el cas de les dones és més notable que en els homes. El mercat eròtic està treballant en aquest tipus d'estimulació i hi ha diferents articles per ajudar-nos a sentir plaer als mugrons, com les pinces. Fan pressió als mugrons gràcies a una rodeta que podeu regular al vostre gust, provocant sensacions molt excitants. Ara bé, no convé fer-les servir massa estona! Un cop les traieu, notareu com els mugrons queden molt sensibles a qualsevol tacte. Una altra opció és jugar amb llepades, pessics i alguna mossegada fluixa.

A banda d'això, les orelles són un dels grans secrets del nostre cos. Sí, també són zones erògenes, sobretot pels homes! També ho són els llavis o els genolls i, una de les zones erògenes més desconegudes: els peus. Segons la teràpia de la reflexologia podal, si apliques la pressió necessària en determinats punts dels peus es pot arribar a l'excitació sexual.

S'ha de tenir en compte que, de la mateixa manera que cada persona sent una intensitat diferent amb l'estimulació, també pot tenir zones erògenes que no coincideixin amb les esmentades. En el meu cas, no sento gaire excitació amb l'estimulació a les orelles, però sí quan m'acaronen els costats. Resumint: la millor manera de descobrir les nostres zones erògenes o les de la nostra parella és explorar el cos i anar descobrint secrets i racons amb calma. I a tu, quines et sembla que són les teves zones erògenes?

Comentaris

envia el comentari