El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La guia definitiva per aprendre sobre la sexualitat femenina
  • CA

Siguis home o dona, mai és massa tard per aprendre sobre la sexualitat femenina. Ells per complaure-les i elles per saber què és el que més els agrada i, a més, aplicar-ho a la masturbació. Amb la intenció de donar a conèixer sense tabús el plaer femení, Lydia Daniller i Rob Perkins van decidir crear OMGYES (que vol dir “Oh Déu meu, sí”).

Es tracta d’una web que es basa en dos anys i mig d’investigació i més de 2.000 dones enquestades d’entre 18 i 95 anys, que fa ús de vídeos en línia de diversos testimonis reals, estadístiques i vídeos tàctils per practicar. Aquests vídeos són explícits i molt útils, de manera que l’usuari pot aprendre d’una manera natural i realista quins són els secrets del plaer. De moment estan en anglès, però tenen subtítols en castellà. Tota la web ha estat traduïda al castellà.

 

La pàgina té un disseny agradable que fomenta l’aprenentatge i és molt intuïtiva i fàcil de fer servir. A més a més, la subscripció és única i no mensual: només pagues un cop. Amb 39 euros tindràs accés a més de 60 vídeos curts d’experiències reals i més de 10 simulacions tàctils que t’ajudaran a fixar els conceptes. Et recomano que facis servir un ordinador portàtil per les simulacions tàctils, ja que el control del ratolí és molt més real i efectiu pel que fa a moviments i intensitat.

Ara mateix OMGYES té una temporada amb dotze episodis, entre els quals podràs trobar més informació sobre com controlar els orgasmes o com aconseguir multiorgasmes. Les infografies que hi ha als episodis també són molt esclaridores i curioses, com ara que el 91% de les dones assegura que els millors amants dediquen un temps a esbrinar què li agrada a la seva parella.

 

OMGYES promet, i molt. Sense dubte, es tracta d’una eina útil, eficaç i plena de naturalitat que ha arribat per quedar-se i que de ben segur revolucionarà el món de l’educació sexual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa