Impulsors, la nova generació de joguines eròtiques

"El gran avantatge dels impulsors és que podem fer-los servir sense mans i són ideals per a la masturbació si volem deixar-nos endur pel ritme que marquen"

Com ja s'ha dit en altres ocasions, el mercat eròtic es troba en un funcionament constant i es reinventa dia rere dia. Cada cop s'apropen més a les necessitats del públic, oferint funcions úniques que no deixen de sorprendre'ns. Un exemple del progrés de les joguines és el dels impulsors. Mai t'has cansat fent servir un vibrador? Doncs la marca alemanya Fun Factory ha trobat la solució: joguines que s'introdueixen sense ajuda.

Aparentment, els impulsors són idèntics als vibradors, però un cop els posem en marxa trobem la diferència més important: els impulsors no emeten vibracions, sinó impulsos. Perquè et facis una idea, si col·loques l'impulsor a la mà i l'encens notaràs com la teva mà es mou al davant i al darrere sense que facis res.

Aquestes pulsacions aconsegueixen que la joguina s'introdueixi sense ajuda. El gran avantatge dels impulsors és que podem fer-los servir sense mans i són ideals per a la masturbació si volem deixar-nos endur pel ritme que marquen. Alguns també incorporen vibració o ofereixen estimulació també per al clítoris. De moment, tots són recarregables i, per tant, molt potents. Estan dissenyats per fer-los servir de forma vaginal o anal i sempre permeten incorporar-los a les relacions de parella. Per exemple, es pot aconseguir una doble penetració fent-lo servir de forma anal mentre la nostra parella penetra de forma vaginal, o al contrari.

Els impulsors són, en unes quantes paraules, productes exclusius i molt innovadors que milloren l'experiència de la masturbació i del sexe. La sensació al sentir els impulsos no s'assembla a les vibracions de la resta de joguines i et farà passar una estona molt divertida. L'únic inconvenient és que el seu preu no baixa dels 150 euros!!

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es
Segueix l'autora a twitter: @ThaisDuthie

Comentaris

envia el comentari