IESE, millor escola de negocis del món per quart any consecutiu, segons 'Financial Times'

Esade passa del lloc número 30 fins el 19 en la categoria dels programes educatius empresarials a mida
L'IESE Business School Programs a Barcelona
L'IESE Business School Programs a Barcelona | IESE

  L'IESE es manté com la millor escola de negocis del món en la categoria de programes dissenyats a mida d'empreses per quart any consecutiu, segons l'edició del 2018 del rànquing que elabora el diari 'Financial Times'. L'altre escola de negocis de l'estat espanyol que apareix en el rànquing és Esade. En programes a mida, Esade passa del lloc 29 al 30 i en programes oberts passa del lloc 11 al 21. En els programes educatius oberts, l'IESE passa del segon lloc que tenia en l'edició del 2017 al lloc tercer en aquest any 2018. L'altre escola de negocis de l'estat espanyol que apareix en aquest rànquing és EADA que en programes a mida passa del lloc 58 al 52 i en programes a mida ascendeix del lloc 47 al 45.

 

En la categoria combinada de programes oberts i els dissenyats a mida, Eada ascendeix del lloc 49 que mantenia en l'edició del 2017 a la plaça 43 de la taula de l'edició del 2018. 

La directora de l'àrea d'educació executiva de l'escola de negocis IESE, Mireia Rius, destaca que entre els programes fet a mida de les empreses dissenyats recentment hi ha el programa executiu fet a nivell global per BBVA, BMW, Boehringer-Ingelheim, Campofrío, Dow Chemical Company, Enagás, Ericsson, Erste, Gas Natural Fenosa, Henkel, Iberdrola, Nissan i Telefónica entre d'altres. 


La llista del 'Financial Times' s'elabora a partir de les respostes de valoració dels alumnes i clients matriculats en les escoles de negocis. En l'enquesta es tenen en compte diferents criteris com el disseny del programa, el disseny del curs, la internacionalitat dels participants, entre d'altres categories. 

Comentaris

envia el comentari