Higiene i manteniment de joguines eròtiques: què cal saber?

Per poder gaudir dels aparells sexuals convé fer un ús apropiat i responsable: et calen uns consells?
Higiene i manteniment de joguines eròtiques | Redacció

Sempre que comprem una joguina eròtica fem una inversió i, com a tal, esperem que el nostre producte duri tant de temps com ens vingui de gust fer-lo servir. Per poder gaudir de l’aparell convé fer un ús apropiat i responsable: et calen uns consells?

  

neteja’l a consciència amb aigua i un sabó neutre

Si la teva joguina no porta una bosseta de tela o capseta per guardar-la, busca'n una. D’aquesta manera estarà ben protegida contra la pols. Pots posar-la en un calaix, per exemple, lluny de qualsevol font de calor.

En el cas que la joguina tingui un motor parlem d’un vibrador. Hem de tenir en compte com funciona: amb piles o amb bateria recarregable? Si funciona amb piles, és aconsellable treure-les després de fer-lo servir. De deixar-les dintre, es poden fer malbé i el motor es pot espatllar. Retirant-les també ens assegurem de què les piles durin més temps i de què la joguina no s’encengui accidentalment. En canvi, si funciona amb bateria recarregable, el millor és recarregar l’article després del seu ús, però hem d’estar atents de què ho faci molt més temps del qual toca per donar-li una vida més llarga. Normalment, aquests productes tenen un indicador que ens avisa quan la càrrega està completa.


 

Per últim, hem de saber que podem fer servir lubricants amb les joguines eròtiques, però no podem utilitzar-ne un de qualsevol! Els més indicats són els de base aigua, ja què els de silicona són més espessos i poden fer malbé el motor. De fet, hi ha alguns lubricants dissenyats exclusivament per fer servir amb joguines. Una bona opció és donar una ullada al catàleg de la marca del producte que hem comprat, perquè és probable que ofereixin lubricants compatibles amb els vibradors.
Comentaris

envia el comentari