Has estat mai al Museu de l'eròtica?

Segur que has passejat per La Rambla milers de vegades, però t'has fixat algun cop en un balcó en el qual es troba Marilyn Monroe? Allà es troba el Museu de l'eròtica. Aquest espai va ser fundat el 1997 i ha anat creixent en els últims anys per la diversitat i la qualitat dels objectes que exposen.

El Museu de l'eròtica està format per diferents sales que il·lustren la història de l'erotisme des de la prehistòria, passant per l'antic Egipte i les cultures asiàtiques. Podrem descobrir pintures que revelen la vida eròtica dels faraons que ens ha estat sempre amagada, làmpades decorades amb postures sexuals que feien servir les prostitutes de Pompeia o pàgines reals dels primers Kamasutra que s'han documentat.


A més a més, també hi ha lloc per a objectes d'allò més curiosos: una màquina consoladora, un bastó de l'època victoriana amb una vulva esculpida al mànec, uns gravats que entregaven els pares a les filles per les noces i que explicaven com era el sexe... També podràs donar una ullada a les pel·lícules pornogràfiques privades d'Alfons XIII, descobrir la trajectòria de Marilyn Monroe i veure de prop les obres més eròtiques de la història de l'art.

Una de les exposicions més interessants que acull aquest museu és la dels perfums. Es tracta d'una estanteria amb diverses copes de vidre, però cadascuna té una forma i fa una olor diferent. Cada copa té la seva història i és increïble veure com el perfum te l'explica. Tot un viatge pels teus sentits!

Cap al final del recorregut et divertiràs aprenent sobre els Rècords Guiness. Saps quant mesura el penis més gran? Quin és el màxim d'orgasmes que ha tingut una dona en un determinat període de temps? Com va ser l'orgia més gran del món? Aquestes preguntes i moltes més estan resoltes a la sala de Rècords Guiness del museu. Podràs acabar la visita informant-te sobre la història dels vibradors o mirant obres eròtiques d'art modern.

T'apropes a desvelar els secrets del racó més sensual i més suggerent de Barcelona?

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es
Segueix l'autora a twitter: @ThaisDuthie
Comentaris

envia el comentari