Guia ràpida per a escollir el teu lubricant ideal

"A l'hora de comprar un lubricant, hem de tenir en compte per a què el farem servir i quin s'adapta millor per a les nostres necessitats"

Els lubricants són el producte que més consumim en l'àmbit eròtic. Normalment el fem servir per facilitar la penetració, però podem donar-li més usos. Hi ha lubricants de sabors, altres que produeixen fredor o escalfor i, fins i tot, hi ha que ajuden a prolongar l'erecció o a retardar l'orgasme.

D'entrada, existeixen dos grans grups de lubricants: els de silicona i els de base d'aigua. Els de silicona són més espessos i deixen la pell molt suau. Normalment, tots aquells que són de tacte seda són de silicona. En canvi, els altres tenen un gran percentatge d'aigua i són més líquids. Per a fer servir amb joguines eròtiques és recomanable fer servir els de base aigua per no danyar el motor.

A l'hora de comprar un lubricant, hem de tenir en compte per a què el farem servir i quin s'adapta millor per a les nostres necessitats. Per exemple, si el que ens cal és facilitar la penetració, un lubricant neutre de silicona pot ésser una bona opció. No serviria per fer sexe oral després però, ja que els neutres no són comestibles (en diem comestibles, però seria més adequat dir que es poden llepar).

Per a practicar sexe oral hi ha lubricants amb els sabors més variats: menta, maduixa, xocolata, caramel, plàtan... I també en tenim lubricants especials per sexe oral (també anomenats gloss per sexe oral) amb un sabor mentolat que produeixen una sensació de frescor als genitals. Són ideals per jugar amb la teva parella a intensificar l'orgasme. Tot i així, cal anar amb compte amb la marca, ja que és possible que en comprem un i que l'efecte de fredor o d'escalfor s'esgoti al cap de pocs mesos d'estrenar-lo.

Finalment, podem trobar alguns lubricants que també serveixen per altres coses. Però compte! Una vegada, vaig comprar-ne un que era 4 en 1: oli de massatge, lubricant, amb sabor i efecte escalfor. Em va resultar molt atractiu al principi, però al provar-ho em vaig adonar que intentant estalviar, havia perdut els diners! Era massa espès per fer massatges, donava una sensació massa embafadora al fer sexe oral i no anava bé per lubricar. L'únic lubricant que m'ha anat molt bé per dos usos és el 2 en 1 Aphrodisia de Bijoux Indiscrets, que lubrica i va molt bé per fer massatges.


MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es
Segueix l'autora a twitter: @ThaisDuthieComentaris

envia el comentari