Una gravació de la Guàrdia Urbana provaria que Colau avisa els manters quan hi ha batudes

Un sindicat demana que l'alcaldessa doni explicacions en una sessió extraordinària de la Comissió de Seguretat
Manters
Manters | Europa Press

Una suposada gravació per part d’una agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona a un manter provaria que el govern d’Ada Colau avisa el col·lectiu quan s’han de fer batudes policials. La polèmica va arrencar el 15 d’agost arran d’unes declaracions que el portaveu del sindicat SAPOL, Manuel García, va fer a ‘El Món’. García va dir a aquest diari que sospiten que l’ajuntament adverteix els manters quan la policia surt a buscar-los.

 

Ara, un altre sindicat, el CSIF, ha informat que existeix un enregistrament que confirmaria aquesta denúncia, que ha aixecat polseguera política. Segons aquest sindicat, la gravació vincula el govern de Colau en la filtració d’informació sobre les batudes i posa en evidència que el consistori és permissiu amb l’activitat dels manters.

 

A causa d’aquests fets, el sindicat demana als partits de l’oposició que demanin la celebració extraordinària de la Comissió de Seguretat perquè l’alcaldessa i el cap de la policia de la Guàrdia Urbana, Evelio Vázquez, donin explicacions.

 

La polèmica aixecada per les declaracions aparegudes a ‘El Món’ han aixecat un debat a les comissaries de la policia local, segons explica el CSIG, i per això considera oportú que aquesta discussió es traslladi a “seu judicial”. El sindicat adverteix que la gravació ha començat a circular entre els agents de la Guàrdia Urbana.Comentaris
Carles Viñals Casado
I la policía local ho acaba de descobrir casualment, perquè durant els tres anys llargs de pontificat de la papissa Colau mai no n'ha sabut ni sospitat res de res. És això ?
Aniol
Home, si no fa gaire temps un càrrec, per designació, advertia, via twitter, a un col·lectiu de gent alternativa que la policia i els segurates estaven controlant els passatgers si tenien bitllet, o no, en un tram dererminat de metro, costa poc creure que també avisen els manters
xuan
Colau en liquidassió
Raro
Exacte!
Baldiri
Ni Evelio Vázquez ni Ada Colau. Tots dos representen el mateix, espaÑolisme.
Kiko
Podria ser, pero si no han de presentar les proves millor que callin.
Antoni Ferret
És clar que sí!!! No és pas que sigui una cosa indeguda, sinó MOLT correcta. Els venedors ambulants (malanomenats "manters") són persones (ho sabíeu???), i, a més, persones "necessitades", i per una banda, se'ls ha de protegir, com a persones, i, per altra banda, hi ha unes lleis, fetes per a situacions de normalitat, que ara no existeixen, però que s'han de "tolerar", perquè resulta que són "legals", i que diuen que no es pot estar venent al carrer.
Antoni Ferret
Però és que resulta que aquesta gent NOMÉS pot viure d'això!!! / I nosaltres som un ajuntament que no representa els lladres de tota la vida (i NO em refereixo pas als botiguers, sinó MOLT MÉS amunt (ja m'enteneu). I és clar que, per una banda, hem de fer veure que complim una llei que ara és incomplible, i per altra banda els hem d'advertir que aquell dia no hi siguin!!! Naturalment!!! No és que sigui una cosa improcedent, no. És lo que ha de ser!!! Ei!!! si és que defensem les persones, cosa
Ciutadana farta
Fa un parell d,anys a portal de l,angel a bcn , estaba ple de manters , vaig avisar a dos policies municipals i els hi vaig demanar perque no els feien marxar , i em van dir que per ells ja ho farien , pero que hi havia ordres de no fer-ho , que era un tema politic i que no hi podien fer res, colau complice, sap un delicte i no el reprimeix , aixo no es diu prevaricacio?manters fora dels nostres carrers!
Si se acaba corroborando me parece gravísimo, Colau DIMISIÓN!
Albert
Així, així, s'han d'ajudar als pobres manters i als putos autonoms que els donguin pel sac. Anem be!
veritat o mentida.
Menys anuncis i que presentin aquesta gravació.
A qui defensa?
A qui defensa la Colau amb aquestes accions?? ... al manter? ...o a l'importador de productes falsificats que dóna feina a gent per la que no cotitza a la Seg Soc ni paga tributs de cap mena? ...o potser ho fa per anar en contra del comerç de tota la vida?
John Smith
Si això és veritat, el que ha de fer no és donar explicacions, sinó dimitir immediatament.
lupus
evidenment el Diari Ara això no ho explica.
Frank Dubé
El problema es resoldria buidant de burgesos tot un carrer UPPER DIAGONAL de Barcelona (Carrer Mandri, per exemple?) i omplirlo de manters amb totes les despeses pagades i permís per vendre lagalment allà on vulguin. S´ha acabat el problema!! Ah !! quan Mandri estés tot ocupat, es podira seguir ocupant Muntaner, Balmes, Avinguda Tibidabo, Ronda del Mig, Rambla Catalunya, etc. Problema resolt I l´alcaldesa podria fer unes sessions de Yoga per treure-li del damunt el PÀNIC que té als senegalesos
Frank Dubé
Ah!!! També es podrien buidar de xiringuitos les platges de Tabarnia per deixar via lliure als "llauners" ambulants que ara tenen un pacte secret i només poden vendre clandestinament (Ha,ha,haa) a poc metres de l´aigua.
Jordi González
El que és més incomprensible és que, malgrat tot el que es va sabent de la pèssima gestió del consistori actual, un munt de gent tornaran a votar Ada Colau. Sembla que una bona part de la nostra ciutadania porta el virus de l'anarquia. Una combinació de fals progre i de rebel postadolescent dóna un votant antisistema que gaudeix provocant la destrucció d'un estat de benestar que ens ha costat segles de construir. Què podem fer?
Kanxa
I a casa teva també, Duvé.
Pilar pla
Jo tan sols dic una cosa. Qui paga els impostos perque la ciutat funcioni. Les.mafies dels ma fers?

envia el comentari