Fetitxes: en tens algun?

Un fetitxe és un objecte o una part del cos que ens excita de manera particular i afavoreix les relacions sexuals

Amb el pas del temps, cada vegada ens resulta més fàcil parlar de sexe, tot i que continuen presents certs tabús. Fa anys, era difícil parlar de fetitxisme, perquè es veia com una desviació. Per tant, es considerava una malaltia en molts casos. Tot i així, el fetitxisme no és perillós sempre i quan no causi problemes de salut.

  

Un fetitxe és un objecte o una part del cos que ens excita de manera particular

Aquest fenomen és, per tant, inofensiu. Tots en tenim, de fetitxes. I potser més d’un! Alguns dels més comuns són els peus, el làtex, els pírcings o la llenceria femenina. Si hi ha alguna d’aquestes coses que t’exciti més del normal, és molt probable que sigui el teu fetitxe.


 

En els últims anys s’ha popularitzat el fetitxisme de peus. És un dels més habituals en els homes: un fetitxista de peus s’excita en tocar, acaronar, olorar, mossegar... els peus d’una altra persona. Aquesta pràctica fins i tot ha tingut molt bona presència al Saló Eròtic de Barcelona!

Hi ha, però, fetitxismes molt més estranys, com ara el que es basa en l’excitació causada al veure a la parella disfressada de peluix. També ho és l’excitació a partir de les màquines, per exemple.

 

La veritat és que hi ha fetitxes de tot tipus i per a tots els gustos. No és qüestió de trobar-ne un, sinó d’adonar-nos de quin és el nostre! Potser en tenim uns quants i no en som conscients. I tu, en tens algun?

Comentaris
Ajum
Els tangues, sens dubte

envia el comentari