Experiències sexuals low cost: els jocs de rol

Sabies que no cal comprar el vibrador més car per a tenir experiències inoblidables amb la teva parella? Hi ha alternatives de tot tipus i hem mencionat unes quantes: spanking, massatges eròtics, estimulació sensorial o edging. També hi ha una manera de fer més divertides i innovadores les teves relacions sexuals: els jocs de rol.

Els jocs de rols consisteixen en inventar un escenari que recreï una situació excitant on cadascú de vosaltres interpreta un paper diferent. Les opcions són infinites i us poden ajudar les vostres fantasies sexuals. Potser has fantasiejat amb algunes situacions com per exemple una de les més comunes: la del doctor. O tu o la teva parella podeu fer-vos passar per aquest personatge i que l'altre sigui el pacient. Altres fantasies comunes són les del professor o professora o de l'electricista que ve a casa.

Per dur a terme aquests jocs de rol és important ser conscient de què esteu interpretant un paper. Per tant, és important no oblidar els vostres límits i, sobretot, cal parlar-ne abans de posar-ho en escena. Si l'entorn és favorable i us sentiu còmodes, us ho passareu molt bé i donareu una perspectiva nova a la vostra vida sexual.

També podeu afegir attrezzo per fer més real el joc. Prepareu l'espai i penseu en alguna roba específica que us ajudi a ficar-vos en el personatge. No cal que us gasteu diners, segur que a casa teniu alguna cosa que us serveixi per a la representació. Un cop estigueu preparats i us sentiu a gust, deixeu-vos endur!

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es
Segueix l'autora a twitter: @ThaisDuthie

Comentaris

envia el comentari