Els secrets d'un bon massatge amb final feliç

"Per a augmentar l'excitació de la vostra parella, podeu tapar-li els ulls amb un antifaç o un mocador, així estarà més expectant"

Els massatges no serveixen només per relaxar-nos o desfer-nos de les contractures. Hi ha un tipus de massatge, el massatge eròtic, que a més d'aportar una mica d'innovació a la vida de parella, resulta molt gratificant. Aquests massatges es caracteritzen pel seu objectiu d'estimular el cos sencer i a caldejar a poc a poc l'ambient.

Si vols sorprendre la teva parella amb un massatge eròtic el primer que has de fer és buscar l'espai adequat. El vostre dormitori pot ser una bona opció, però també podeu buscar altres opcions. Seria ideal que el llit fos una mica alt, així qui dóna el massatge evita els mals d'esquena. Si no, també podeu fer el massatge a terra, sobre una catifa. Si voleu fer servir el terra, assegureu-vos de què no està fred i és còmode (potser podeu posar uns coixins).

També heu de buscar un producte per fer el massatge. Hi ha gent que fa servir crema hidratant corporal, però hi ha olis especials per fer massatges. I alguns fins i tot tenen efecte calor! Això sí, poseu una tovallola sobre el lloc on feu el massatge per no tacar-lo. Un truc: sigueu generosos a l'hora d'aplicar el producte. No passa res si la crema o l'oli no s'absorbeix del tot. De fet, és més agradable per a qui rep el massatge notar com les vostres mans rellisquen per la seva pell.

Un cop tenim aquests dos elements, anem a la part més pràctica. Per a augmentar l'excitació de la vostra parella, podeu tapar-li els ulls amb un antifaç o un mocador, així estarà més expectant. Podeu posar música suggerent (a l'Spotify hi ha moltes playlist ideals per fer massatges eròtics), unes espelmes i... començar a acaronar-li el cos.

A l'hora de donar el massatge, els vostres moviments han de ser suaus. No us precipiteu: comenceu per l'esquena. Acaroneu el coll, els glutis, les cames, els peus... Tot amb molta calma. Després, podeu demanar-li que es posi cap amunt i seguiu pel pit. El meu consell és que deixeu els genitals pel final, ja que és el que la vostra parella està esperant i precisament el que fa que s'exciti encara més. Un cop arribeu a aquesta zona tan desitjada, deixeu-vos emportar per les reaccions de la vostra parella. El millor és mantenir un ritme suau i calmat, però podeu deixar volar la vostra imaginació. Penseu que quant més es fa desitjar l'orgasme, més intens el sentim quan arriba!

Comentaris

envia el comentari