Els homes també tenen un punt G

"També es coneix com a 'zona prohibida' perquè molts homes es resisteixen a la estimulació de la pròstata pel mite de 'si m'agrada vol dir que sóc homosexual'"

Hem sentit parlar milers de cops sobre el punt G, però la majoria de vegades associat a les dones. Aquest terme es refereix a una zona que afavoreix l'excitació sexual. Tot i així, els homes també tenen un punt G que es troba a la pròstata. També es coneix com a "zona prohibida" perquè molts homes es resisteixen a la estimulació de la pròstata pel mite de "si m'agrada vol dir que sóc homosexual". Però no té res a veure! Qualsevol home sentirà plaer un cop estiguem estimulant el seu punt G, independentment de la seva orientació sexual. Per això, convé lliurar-se dels prejudicis i tenir una ment oberta per provar coses noves.

La pròstata és una glàndula de la mida d'una nou que té la funció de fabricar esperma i és la zona més erògena dels homes. Es pot estimular de forma externa o interna. Evidentment, la externa és menys efectiva i consisteix en fer un massatge i exercir pressió sobre el perineu. En canvi, per a un orgasme encara més intens amb la estimulació interna serà necessari un bon lubricant, preferiblement d'ús anal, perquè faciliten la dilatació. Després, cal preparar l'ambient i, quan ell estigui ben excitat un cop has acaronat els voltants, introduir el dit paulatinament en el seu anus. Pensa que és una zona molt sensible i que quan l'estimulis has de fer-ho amb suavitat i estar sempre pendent de les seves reaccions.

Amb motiu de cobrir les necessitats dels homes, la marca de joguines Lelo ha ideat uns productes que estimulen exclusivament la pròstata. Aquests són Loki, Bruno, Hugo i Loki 2, tots recarregables i submergibles. A partir d'un estudi que va fer Lelo, la estimulació del punt G masculí proporciona orgasmes un 33% més intensos i protegeix l'esperma, augmentant la possibilitat d'embarassos.

Comentaris

envia el comentari