El primer dispositiu que rejoveneix la zona íntima

"A més de la funció estètica que ofereix aquest dispositiu, també té una funció estimulant"

La ciència ha anat evolucionant amb el pas del temps i cada cop hi ha més clients al món de l'estètica. Tot i així, sembla que només s'han trobat tractaments antiedat pel rostre o per determinades parts del cos. Què en fem, doncs, de la vulva? Com la rejovenim? Fa uns mesos, s'ha inventat un dispositiu que actua rejovenint la vulva i, a més a més, proporciona nombrosos beneficis per a la zona íntima.

En primer lloc, aquest dispositiu millora la microcirculació. Cal no oblidar que els genitals femenins tenen milers de terminacions nervioses que afavoreixen el plaer. Activant i potenciant la circulació de la sang, la zona íntima es sensibilitza i està molt més receptiva a qualsevol estímul.

Un altre avantatge: serveix per augmentar la producció de col·lagen, una proteïna molt important del nostre cos que aporta elasticitat als teixits i els ajuda a regenerar-se. Comencem a perdre aquesta proteïna a partir dels 25 anys i la producció va disminuint amb l'edat. Per això, cada cop hi ha més gent que consumeix suplements alimentaris de col·lagen per millorar el funcionament del seu cos.

El tractament estètic que rejoveneix, millora la circulació i ajuda a la producció de col·lagen dura 12 minuts i s'aconsegueix gràcies a quatre díodes làser que hi ha dins el dispositiu. Hem d'anar passant-lo pels llavis menors i majors i repetir el procés de dos a tres vegades a la setmana.

A més de la funció estètica que ofereix aquest dispositiu, també té una funció estimulant. Aquest tractament dura vuit minuts i cal passar el dispositiu únicament pels llavis menors, abans de les relacions sexuals. Durant aquest període de temps, millora la percepció del plaer i augmenta la lubricació, fent que la penetració posterior sigui molt més agradable i triguem menys temps en arribar a l'orgasme.

Ara per ara, aquest dispositiu té un únic fabricant, Lowe. Aquesta empresa italiana dissenya i fabrica el dispositiu, Aurora Plus, a Itàlia. Sembla que Aurora Plus és una opció ideal per les pells enjovenides, és tan còmode que es pot fer servir a casa i a més de recuperar la fermesa de la vulva, t'ajudarà a millorar les teves relacions sexuals.

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es
Segueix l'autora a twitter: @ThaisDuthie

Comentaris

envia el comentari