El preservatiu que ha revolucionat el sexe

"Molts homes l’han definit com a natural o, fins i tot, diuen que sembla que no en portin"
Preservatius Lelo | T.D

Fa uns mesos la marca sueca de productes eròtics Lelo va decidir llançar el mercat uns preservatius que ofereixen un concepte totalment diferent de la resta. Es diu Hex i es tracta d’un producte exclusiu que ja està disponible també a les farmàcies i que ha reinventat l’ús del condó.

Aquest preservatiu està format per més 350 cel·les hexagonals interconnectades inspirades en el grafè i en la natura, com ara els ruscs de les abelles. Es poden apreciar a ull nu, i fins i tot pots notar la textura al tocar-ho. Gràcies a aquesta estructura i a la lleugera lubricació que porta, s’adapta a qualsevol penis.


 

En comparació amb els condons tradicionals, Hex és molt més fi: només mesura 0,045 mm. de gruix. Molts homes l’han definit com a natural o, fins i tot, diuen que sembla que no en portin. Elles també ho noten, convertint el sexe en una experiència més íntima i propera. A més, els hexàgons ajuden que sigui més elàstic, més resistent i que no rellisqui. És per aquests motius que no deixa de sorprendre cada cop més a tot aquell qui s’anima a provar-ho.

Tanmateix, és cert que el seu ús és més senzill i intuïtiu. El sobre és més fàcil d’obrir i no cal apropar-ho al llum per saber quin és el costat correcte. Els usuaris de Hex han quedat molt satisfets, i és que fins ara no ha rebut cap opinió negativa. Això sí: el preu és una mica més elevat que el de la resta de preservatius. Tot i així, val la pena provar-ho i experimentar la naturalitat que ofereix aquest condó, probablement el que més s’assembla a la sensació de no portar-ne.

Comentaris
Aloha
Llàstima que sigui de làtex... ????

envia el comentari