El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El govern espanyol elevarà de 3 a 5 anys la pròrroga forçosa dels lloguers
  • CA

 

El govern espanyol elevarà la pròrroga forçosa en els contractes d’arrendament de tres a cinc anys, limitarà les fiances addicionals que s’han d’aportar en un lloguer i exclourà de la Llei d’Arrendaments Urbans l’habitatge turístic. Així ho ha anunciat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant la seva intervenció al Ple del Congrés, on ha acudit aquest dimarts per exposar les línies generals de la política que desenvoluparà el seu Executiu.

 

El president del govern espanyol ha assegurat que el seu govern “ajustarà la definició d’arrendaments de temporada per excloure de la Llei d’Arrendaments Urbans l’habitatge turístic”. Sánchez ha cridat a “rescatar una autèntica política d’habitatge al servei de la ciutadania, especialment en matèria de lloguers”, i per això ha anunciat que el seu govern “reorientarà el Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021 cap a habitatge públic i de lloguer”.

 

“Ens proposem impulsar un parc de 20.000 habitatges públics en el termini de quatre anys, destinades de forma indefinida al lloguer a aquells municipis amb demanda acreditada”, ha asseverat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa