Detingut l'actor Willy Toledo

Un jutjat de Madrid havia ordenat detenir-lo per no haver-se presentat a declarar
Willy Toledo
Willy Toledo | WIKIPÈDIA

L'advocat de l'actor Willy Toledo, Endika Zulueta, ha informat que el seu client ha estat detingut aquest dimecres al migdia en el seu domicili a Madrid, informa el mitjà digital Ctxt. Un jutjat de Madrid havia ordenat el 4 de setembre la seva detenció perquè no ha anat a declarar dues vegades en relació amb la denúncia interposada per l'Associació Espanyola d'Advocats Cristians, per una suposada vexació dels sentiments religiosos.Comentaris
X*2
Es un abùs feixista, tot-hom pot pensar i dir el que vulgui i cap estat ha de prohibir a ningù el seu manifest . A no ser que suigui la merda del " estado español"
X*2
Es una vergonya més de l'estat feixista espanyol . Pura merda feixista
X*2
Viva la libertad de pensamiento y expresión en un pais democrático y no en esta España fascista de mierda, monárquico católica .
País de merda
Que esperaveu d'un país laic (¿?) on és jura tot el que s'ha de jugar ,davant un santcrist. ??
advocats cristians demonitzats ja sigui politics de dreta esquerra exercits mosens forçes de seguretat tots estan tallats amb les mateixes tisores a espanya n hi ha independencia de res ni tampoc els jutges marxem ja
Paco
Me cago en 10
Kike
El jutge que el demanà és un pocavergonyes i el abocats cristians són la santa inquisició.som a la edat mitjana
terrassenc
Han trobat ja al M. Rajoy?
Elisa
Associació Espanyola d'advocats cristians...això que es? La versió moderna de la Santa inquisició?
Merda de país
Així baixés Déu en forma de graelles per rostir les costelles de la puta mare de Déu.
Secesionismo hipócrita y sectario
Va Puigdemont y denuncia a "Embutidos Pig Demont" (y gana el caso) por no se qué de su nombre; piel finísima. En 1959 el entonces director de La Vanguardia Española, Luis Martínez de Galinsoga se hizo famoso por la frase: "Todos los catalanes son una mierda", "Cristians Catalans", liderados por Jordi Pujol, organizó junto a otros grupos una campaña contra La Vanguardia. Pues como Toledo, que ha indignado a unos cristianos por blasfemar a lo grande; contra lo católico claro, del Islam ni palabra.
Libertad de expresión
Puedo imaginar que el espíritu santo és el semen del padre de Jesús - un tal dios - quien tuvo relaciones extramatrimoniales con una tal María? Existe una versión no oficial de los hechos que mantiene que el padre de Jesús fué Antípater, hijo del Rey Herodes.
LSO
QUE PENA QUE ESPAÑOLES COMO WILLI NO SEAN MAS, SE ACABARÍA CON UN ESTADO FASCISTA, POR DESGRACIA ABUNDA LA IGNORANCIA Y LA INCULTURA, POR ESOS Ñ ES LO QUE ES, BASURA DE PAÍS.

envia el comentari