Descobreix els beneficis de Vichy Catalan per al teu cervell!

Rafael Codony i Magda Rafecas ho analitzen a l'article “Nou métode per a ralentir l'envelliment cerebral” desenvolupat per la prestigiosa organització “Life Extensión Fundation”
Consumint un litre de Vichy Catalan s´aporten 1300 micrograms de Liti, conseguint cobrir les necessitats bàsiques de l´organisme i protegint-ho de l´envelliment cerebral
Consumint un litre de Vichy Catalan s´aporten 1300 micrograms de Liti, conseguint cobrir les necessitats bàsiques de l´organisme i protegint-ho de l´envelliment cerebral | Cedida

 

Diversos estudis demostren una estreta relació entre la deficiència del Liti present a l´aigua potable amb la desestabilització mental. Per això, el Liti s´utilitza des de fa anys en medicina com a tractament en persones amb transtorn bipolar, depressió i altres malalties mentals.

 

El Doctor Codony, Doctor en Farmàcia i Catedràtic jubilat de Nutrició i Bromatologia per la Universitat de Barcelona, ha presentat avui a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, un anàlisi sobre l´article “New Method to slow brain aging” publicat a la prestigiosa revista “Life Extension”.

 

A l´article es revisen diferents estudis duts a terme per diversos grups d´investigació, que acaben demostrant la capacitat del Liti sobre la protecció davant de l´envelliment cerebral, factor clau per a la prevenció de malalties neurodegeneratives com l´Alzheimer.


 

Després d´analitzar l´article el Doctor Codony va concloure que “la ingesta diària de 1000 micrograms de Liti cobreixen les necessitats bàsiques de l´organismes, si addicionem el consum de 300 micrograms, aquests protegeixen davant la degeneració neuronal, ja que aconsegueixen inhibir l´excés de l´activitat de l´enzima GSK-3, responsable dels processos de mort neuronal”.

 

Vichy catalan

 

 

La presentació va continuar amb la intervenció de la Doctora Rafecas, Professora Titutal del Departament de Nutrició, Ciències de l´Alimentació i Gastronomia de la Universitat de Barcelona, que va afirmar: “el Liti participa a l´equilibri i millora la síntesi de neurotransmissors com la serotonina, el que explica els seus efectes sobre l´estat d´ànim”. Així mateix, va comentar la Dra. Rafecas “intervé en moltes reaccions metabòliques de malalties neurodegeneratives com l´Alzheimer, l´esclerosi lateral amiotròfica (ELA), el Parkinson o Corea de Huntington”.


 

Tots dos especialistes van recomanar, com a font de Liti, el consum d´aigua mineral natural Vichy Catalan.

 

Consumint un litre de Vichy Catalan s´aporten 1300 micrograms de Liti, conseguint cobrir les necessitats bàsiques de l´organisme i protegint-ho de l´envelliment cerebral.

 

La composició única d´aquesta aigua mineral li atorga múltiples beneficis minero-medicinals altament coneguts. La seva influència en la disminució del colesterol LDL (dolent), la seva protecció davant events cardiovasculars, així com la seva ajuda en la digestió, la recuperació de minerals després de fer esport i a més la seva capacitat de protegir contra la degeneració neuronal.

 

Alberto Cabadas, Director d´Innovació de Vichy Catalan Corporation ha destacat que la investigació realitzada conjuntament amb els Doctors Codony i Rafecas “és fruit de la nostra constant cerca per a millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones, unit als nostres més de 135 anys d´història i coneixement”.


 

Sobre Vichy Catalan

 

Vichy Catalán és una aigua mineral natural carbònica que brolla de forma espontània a 60°C amb el seu propi gas carbònic de la deu de Caldes de Malavella (Girona). Les seves especials propietats mineromedicinals i el seu inconfusible sabor l'han convertit en una de les aigües minerals preferides dels professionals de la restauració i dels consumidors catalans i espanyols, i en una de les marques més prestigioses del mercat mundial de les aigües minerals.

 

A més d´innovar en nous formats i productes, Vichy Catalan investiga des de fa molts anys com millorar la qualitat de vida i la salut de les persones. Prova d´això són els estudis avalats per el CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) que demostren que el seu consum regular ajuda a reduir els nivells de colesterol LDL (colesterol dolent) i diversos marcadors de risc cardiovascular, sense elevar la pressió arterial.


 
Comentaris
propaganda encoberta
Quan us paguen per posar això?
Fat Boy
El doctor Codony catedratic de Nutricio. Em recorda al conseller de Pesca Miralpeix i el d'Agricultura Pruners. Pur determinisme nominal.
Cromanon
Segons aquest article la població de Caldes de Malavella no té cap cas de enfermetats com l'Alzheimer, colesterol,ela, colesterol dolent, etc. Esta confirmat això !

envia el comentari