Damm s’uneix a Barcelona Tech City com a Global Partner

Amb aquest acord, Damm confirma la seva aposta per l'impuls de l'activitat del sector digital i tecnològic.
Damm
Damm | Damm

Barcelona Tech City, que aglutina ‘startups’ i emprenedors del sector digital i tecnològic barceloní, ha anunciat la incorporació de Damm a l'organització com a nou Global Partner. La companyia cervesera, immersa en un intens procés de canvi cultural en l'àmbit de la Transformació Digital, fa un pas més en la seva aposta per la digitalització amb l'objectiu de posicionar-se com a referent a nivell europeu i internacional, així com en l'impuls del sector digital i tecnològic barceloní, mitjançant la seva implicació directa en els projectes i el programa d'activitats desenvolupats per Barcelona Tech City. La signatura d'aquest acord, que ha tingut lloc aquest 9 de gener, ha comptat amb la presència de Miguel Vicente, president de Barcelona Tech City; Jorge Villavecchia, director general de Damm; María Carceller, Consellera de Damm; i Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City.


"La transformació digital a Damm ja ha començat i és un eix estratègic de la companyia per als propers anys. Per això, ens enorgulleix anar de la mà de Barcelona Tech City, companyia que és, sens dubte, un referent a nivell europeu en aquest procés de canvi cultural en el qual les empreses i les persones que les formem tenim encara, molt camí per recórrer”, ha comentat Jorge Villavecchia, director general de Damm. En aquest context, aquesta col·laboració suposa l'acostament de Damm a l'ecosistema emprenedor barceloní representat per Barcelona Tech City, del que formen part més de 600 empreses amb més de 1.000 professionals que es congreguen en el Pier01 del Port Vell.


 

"Incorporar a Damm en qualitat de Global Partner ens permet unir l'associació a un dels grups empresarials més profundament vinculats a la marca Barcelona i més reconeguts internacionalment. Sumar a Damm a la nostra iniciativa és un exemple a seguir per a altres companyies que estan començant o es troben en ple procés de transformació digital. Esperem poder acostar el talent, nous negocis i ‘startups’ per contribuir al canvi que li permetrà continuar sent un dels grups més competitius i capdavanters en el seu sector", ha assenyalat Miguel Vicente, president de Barcelona Tech City
 

Barcelona Tech City és una iniciativa que representa als sectors tecnològic i digital de Barcelona. Entre els seus principals objectius es troben la consolidació de Barcelona en l'àmbit tecnològic, foment de l’emprenedoria, la connexió amb el talent d'escoles i universitats i la creació d'un marc adequat per a la creació de projectes digitals. Després d'aquesta última incorporació, l'organització segueix consolidant-se com un dels clústers més importants de la ciutat i també a Europa representant ja a més de 600 empreses del sector digital i tecnològic amb base a Barcelona.

Comentaris

envia el comentari